Italia

Sabino Leone Sommerolje - Italia

  • En søt og blomster olje
  • En olivenolje med stor sødme og fin toner av mandel
  • Ekstra virgin olivenolje, oliven høstet for hånd og presset innen 24 timer
kr 599,00
Item code:
71SLCS500
EAN code:
3547130108178
Contenance:
500 ml

Vår sommer edition! En solrik og blomstrede Grand Cru

Vi teller ned til de varme fine dagene som nærmer seg med storemskritt, kveldene som blir lengre, grillfester eller piknik med venner, deler Oliviers&Codeler sin middelhavslivssmal ved å velge ut en frisk og fyldig olivenolje som vil passe perfekt til sommermaten. Lukten som minner om middelhavet og smaken av oliven: denne fine kvalitets oljen vil blir stjernen i sommeroppskriftene dine. Sommerflasken, som er unik og i begrenset opplag, er pyntet med solens farger. Den blekgule flasken fremhever planter og blomster fra grønnsakshagen: jordbær, tomat, kaprifol. Denne Grand Cru olivenoljeflasken passer perfekt på kjøkkenet i sommer med sin sommerpredege utseende og den er perfekt som gave! Denne monovarietal-oljen fra Puglia byr på en deilig olivenolje med stor sødme og fin toner av mandel.

Intensitet:  
Aromatiske Profiler: Floral
Aromatiske toner: Mandel, Pinjekjerne, Avokado
Oliven: Carolea 100%
Land: Italia
Innhøsting dato: 1. nov. 2023
Produsent: Famille Leone

Styrken er at den passer til alle typer mat Sommersalater, grillet blekksprut, ratatouille, majones, tabbouleh, ristede fikener...

Navn: Sabino Leone Sommerolje

Netto mengde: 500ml

Opprinnelse: Italia

Ingredienser: 100% Carolea

Spesielle lagringsforhold: Oppbevares beskyttet mot varme og lys

nutrition

Oliviers&Co har i år valgt å lage en sommerolje med landlige og sommerlige toner. Olivenoljen i denne begrensede utgaven kommer fra Sabino Leones eiendom i den vakre regionen Puglia, som drives av Sabino Leone og hans to barn Nino og Maddalena. Lidenskap for kvalitet og åpenhet har vært nøkkelordene våre i tre generasjoner. Leone-familiens olivenlund nyter godt av et middelhavsklima og et eksepsjonelt terreng, noe som gir denne oljen unike aromatiske toner som alle som elsker fine italienske oljer setter pris på. En grand cru-olivenolje som dufter av ferie i solfylte Puglia.

Du vil også kanskje like