Balsamicoeddik med fiken
- Sødme fra Middelhavet!
- Uten tilsatt sukker
- Lagret i flere år på forkjellige trefat
En helt ny oppskrift for å gjenoppdage den sanne smaken av solmodne fiken!
Denne nye fikenkreasjonen er en eksklusiv Oliviers&Co-oppskrift laget av balsamicoeddik fra Modena IGP.
For å få en myk og delikat fruktig smak, tilsettes en fyldig fikenpuré til balsamicoeddiken til Modena før den lagres over tid i trefat.
Frukt fra sensommeren og høsten, gjør at fiken passer harmonisk med balsamicoeddik fra Modena, og bringer frem en herlig middelhavssmak for å kunne sette ekstra smak på rettene dine, fra forrett til dessert som en siste touch.
100 % naturlig - ingen tilsatt smak - ingen fargestoffer.
Helletut er integrert i alle balsamico-produkter.
Bruk som en basis for stekt eller grillet kjøtt. Drypp over vaniljeis for en unik topping. Prøve over oster, eller i champagne for en unik cocktail!
INGREDIENSER: Balsamicoeddik fra Modena med fiken: balsamicoeddik fra Modena “Aceto Balsamico Di Modena I.G.P. » 73 % (kokt druemost (sulfitter), vineddik (sulfitter)), konsentrert fikenpuré 23 %
Alltid på jakt etter nye smaker som kan kombineres med olivenolje, Oliviers&Co. har utviklet en rekke søte eddiker.
Oppskrifter med uventede smaker takket være kvaliteten på ingrediensene.
Milde, eddiklignende krydder laget spesielt for Oliviers&Co. De er mindre sure enn eddik, men vil gi styrke og friskhet til dine kulinariske kreasjoner.
En ekte delikatesse hvor mykhet og sødme blander seg for å glede smaksløkene. En perfekt samling for å foredle alle retter, fra forrett til dessert!