Frankrike

VERVENA SÅPE ​MED REP

  • Beriket med søt mandelolje og duftende med verbena ...
  • Et ekte konsentrat av fordeler for huden
  • Delikat skum og en behagelig følelse av friskhet.​

 

kr 99,00
Item code:
78SAVE140
EAN code:
3547130103937
Contenance:
140 g

Denne naturlige såpen, med lintråd er et sant konsentrat av fordeler for huden, takket være en formel basert på olivenolje og kokosnøttolje, beriket med søt mandelolje og duftende av verbena.​ Tauet som er festet til såpen, er praktisk å henge fra kranen, vasken eller dusjen, slik at den holder seg frisk og tørr mellom hver gang den brukes. Det delikate skummet renser huden skånsomt og etterlater en behagelig følelse av friskhet og sitronduft.

Størrelser: 7cm x 10cm

Ingredienser: SODIUM OLIVATE, SODIUM COCOATE, AQUA (VANN), SODIUM STEARATE, SODIUM PALMITATE, PARFUM (DUFT), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, GLYCERIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, CALCIUM CARBONATE, CI 77288, CI 77492, CITRAL, LIMONENE, GERANIOL.

 

Naturlige såper som dufter av Provence ....

Oliviers&Co-såpene fra Provence, som produseres mellom Grasse og Saint Tropez, er laget av nøye utvalgte ingredienser av naturlig opprinnelse. Råsåpene fremstilles ved forsåpning av en blanding av olivenolje og kokosnøttolje, vegetabilske oljer som er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Denne nye serien fremhever de naturlige rikdommene i Provence og er laget ved hjelp av tradisjonelle metoder som respekterer mennesker og planeten. Disse hudpleiesåpene inneholder ingen palmeolje og dufter av middelhavsdufter: fiken-oliven, immortelle, verbena, timian-rosmarin-lavandin. Disse såpene er perfekte for hele familien, og rengjør og fukter huden på en skånsom måte samtidig som de har en delikat duft.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!