Frankrike

HÅNDKREM MED ØKOLOGISK OLIVENOLJE

  • En ideell salvetekstur, beriket med sheasmør, olivenbladekstrakt og økologisk olivenolje. 
  • Sertifisert Cosmo, 99 % av alle ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 
  • Laget i hjertet av Provence 
  • Produkt testet under dermatologisk kontroll 
kr 249,00
Item code:
78BAMA100
EAN code:
3547130104552
Contenance:
100 ml

Oliventreet og dets frukter er en av grunnpilarene i det provençalske landskapet, og har aldri sluttet å tilby det mest verdifulle: OLIVENOLJE. 

 

Olivenolje er symbolet på middelhavskulturen, et veritabelt GRØNT GULL, og har blitt brukt for sine mange gode egenskaper i skjønnhetsritualer siden antikken. 

Oliviers&Co ønsket å dyrke olivenoljens eksepsjonelle egenskaper i en original serie såper og håndpleieprodukter som er ideelle for daglig bruk. 

Et konsept som skiller Oliviers&Co fra resten: olivenolje, middelhavsmat og kunsten å leve under den provençalske solen! 

Vi vet hvordan du kan forbedre oppskriftene dine med sunne, raffinerte ingredienser! Men å vaske og pleie huden din for å fremheve dens skjønnhet er utfordringen som Oliviers&Co har forpliktet seg til å møte ved å skape denne nye serien, laget i hjertet av Provence. 

 

INGREDIENSER* : AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL, STEARAT, OLEA EUROPAEA FRUKTOLJE*, PROPANDIOL, BUTYROSPERMUM PARKIISMØR*, ARAKIDYLALKOHOL, BEFENYLALKOHOL, GLYSERIN, KOKSOGLYSERIDER, CETEARYLALKOHOL, CETYLPALMITAT, ARAKIDYLGLUKOSID, BENZYLALKOHOL, ARAKIDYLGLUKOSID, BENZYLALKOHOL, PARFUM, XANTANGUMMI, TOKOFEROL, SITRONSYRE, EKSTRAKT AV SITRONSYRE, EKSTRAKT AV HYPERICUM PERFORATUM-BLOMSTER*, MALTODEXTRIN, ALOE BARBADENSIS BLADJUICEPULVER*, OLEA EUROPAEA BLADEKSTRAKT, HELIANTHUS ANNUUS FRØOLJE, NATRIUMHYDROKSID, GLUKOSE, LIMONEN, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL, EUGENOL, BENZYLBENZOAT, NATRIUMBENZOAT, KALIUMSORBAT. 

*Ingredienser fra økologisk landbruk 

L'OR VERT produkter er miljøansvarlig og sertifisert økologisk fra Ecocert i henhold til Cosmos standarden. 99 % av alle ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 

For å bringe deg nærmere naturen i Provence har vi skapt en frisk, urteaktig duft med delikate noter av aromatiske planter som basilikum, mynte, lavendel og verbena. 

En eksklusiv duft utviklet i Grasse for Oliviers&Co. 

Du vil også kanskje like