Vellagret Balsamico fra Modena
- En bestselger år etter år!
- Uten tilsatt sukker og tilsetningsstoffer
- Lagret i flere år i forkjellige treffat
Dette er vår bestselger år etter år. En vellagret balsamicoeddik som bygger på en mange hundre år gammel tradisjon fra Modena-området i Italia. Druer moses og kokes i 25-40 timer før blandingen legges på trefat hvor druemosten utvikler seg til eddik. Denne balsamicoeddiken har vært lagret på ulike trefat over 3 år og for hver dag som har gått blir eddiken bare bedre, fyldigere og rikere på smak. Noen dråper av denne nydelige eddiken hever smaken på det meste. Mulighetene er uendelige!
Helletut følger med
Balsamicoeddik er produsert i århundrer i Modena-regionen og er laget av druemost og vineddik. Det er i hjertet av denne provinsen at de beste druene plukkes, som deretter varmes opp over lav varme for å få druemosten. For å få en high-end balsamicoeddik av Modena, må mosten overføres til trefat. Hvert år dekanteres balsamicoeddiken i stadig mindre fat. Hver av dem brukes til spesifikke formål: acetifisering, modning og aldring. Det er i denne siste fasen at hvert fat gir de ønskede parfymene og aromaene, slik at magien finner sted. Jo mer tid som går, jo mer verdifull blir eddiken. "4 blad"-sertifisering: vår Balsamicoeddik fra Modena IGP overholder det strenge produktsertifiseringssystemet utviklet av A.I.B. (Italian Balsamic Tasters) som klassifiserer produkter etter 4 kvalitetsnivåer, som hver tilsvarer et visst antall vinblader. Balsamicoen Oliviers&Co. er klassifisert som "4 blader", den høyeste karakteren, som garanterer en delikat rik og intens smak, med en markert tetthet kjennetegnes den av en kompleksitet av smaker og en fengslende aroma. Oppdag denne spesiallaget balsamicoeddik fra Modena og raffinert for Oliviers&Co, hyller tradisjonen og lidenskapen for denne emblematiske frukten. Et ideelt sortiment for å forbedre hverdagen!