TREFARGEDE GULRØTTER

TREFARGEDE GULRØTTER
20 min 2 gjester lett

om denne oppskriften

En deilig gulrotoppskrift for en vellykket forrett !

ingredienser

Fra Oliviers&Co
3 ss Grand Cru olivenolje
2 ss sølvbalsamico 
Fleur de Sel fra Ebre-deltaet 

På markedet
2 hvitløksfedd, skrelt og delt i to 
Saft av en appelsin
1 kvist rosmarin
1 oransje gulrot
1 lilla gulrot
1 stripete rødbeter

Tilberedning

Forvarm ovnen til 220 °C.

Vend gulrøtter, hvitløk og rosmarin med olivenolje i en stor stekeform.

Fordel grønnsakene i ett lag og dryss over salt. Stekes til de er gylne og møre, ca. 30 minutter. Ta ut av ovnen.

Hell den ferske appelsinjuicen over grønnsakene og vend rundt. Tilsett pepper og sett til side.

Skjær rødbetene i skiver på et mandolinjern. Fordel de rå rødbetene over gulrøttene og drypp over balsamicoeddik.

Server straks!