om denne oppskriften
En deilig gulrotoppskrift for en vellykket forrett !
ingredienser
Fra Oliviers&Co
3 ss Grand Cru olivenolje
2 ss sølvbalsamico
Fleur de Sel fra Ebre-deltaet
På markedet
2 hvitløksfedd, skrelt og delt i to
Saft av en appelsin
1 kvist rosmarin
1 oransje gulrot
1 lilla gulrot
1 stripete rødbeter
Tilberedning
Forvarm ovnen til 220 °C.
Vend gulrøtter, hvitløk og rosmarin med olivenolje i en stor stekeform.
Fordel grønnsakene i ett lag og dryss over salt. Stekes til de er gylne og møre, ca. 30 minutter. Ta ut av ovnen.
Hell den ferske appelsinjuicen over grønnsakene og vend rundt. Tilsett pepper og sett til side.
Skjær rødbetene i skiver på et mandolinjern. Fordel de rå rødbetene over gulrøttene og drypp over balsamicoeddik.
Server straks!