Vi søker ekstrahjelp.

 

Er du ute etter en spennende jobb i en nisjebutikk med fokus på salg, smaksopplevelse og  kundeservice?

Oliviers&Co er på jakt etter ekstrahjelp til våre butikker i Oslo; på Steen og Strøm i sentrum og i vår nye butikk i Bogstadveien. Vi ser etter personer som er interessert i mat og som kan bidra til at butikken når sitt mål om å gi kunden en unik handleopplevelse.

 

Arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene som butikkmedarbeider vil omfatte vareutpakking, vareplassering, prising av varer, påfylling av varer fra lager, lage utstillinger og lage smaksprøver i butikken. Det aller viktigste vil være å yte god service til alle våre kunder slik at de får en best mulig opplevelse hos Oliviers&Co.

 

Personlige egenskaper
Er utadvendt og positiv, og takler hektiske perioder
Motivert til å yte god service og skape gode kundeopplevelser
Har godt humør og liker å jobbe med mennesker
Over gjennomsnittlig interessert i mat
Motiveres av å oppnå gode salgsresultater
Er en god selger
 

Kvalifikasjoner
Erfaring fra butikk, kjeder eller annen servicehandel er ønskelig.

 

Om arbeidsgiveren
Gjennom mange år har Oliviers&Co markert seg som olivenoljespesialisten fremfor noen. Våre høye krav til kvalitet og særpreg gjør at vi alltid er på søk etter den beste olivenoljen basert på strenge kriterier for smak og aroma. Sporbarhet, høy kvalitet, kompetanse og ekstremt høy servicegrad er noen av våre viktigste verdier. I vårt sortiment finnes også et stort utvalg av eddiker, pesto, tapenader, krydder og andre middelhavsinspirerte produkter som er med å høyne smaksopplevelsene rundt måltidet. Våre butikker har topp kvalifiserte medarbeidere som hjelper våre kunder med å finne de riktige produktene og gavene.

 

Send din CV til [email protected] med noen linjer om hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss