Basilikumolje

  • Frisk oliven og basilikum
  • En uforlignelig basilikumsmak
  • Intens og frisk
Så lav som kr 289,00
Item code:
MULTIBASIL4R

Et must på kjøkkenet ditt for å nyte smaken av fersk basilikum hele året og forbedre salatene dine

Produsert i hjertet av Provence, nær Lourmarin, er denne aromatiske oljen oppnådd ved samtidig pressing av 96 % oliven og 4 % friske basilikumblader. For å oppnå denne helt naturlige oljen ble pressingen, det vil si knusing av basilikumblader og knusing av oliven, utført samtidig av vår samarbeidspartner i henhold til Oliviers&Co-spesifikasjonene.

På nesen avslører denne aromatiske oljen toner av fersk basilikum, som minner om en spasertur i en hage eller et marked. På ganen gir den et veldig friskt førsteinntrykk, etterfulgt av smaker av pinjekjerner og basilikum, som fremkaller pesto. Friskheten vedvarer med en fin lengde i munnen, uten bitterhet og med en veldig lett krydret, et tegn på kvaliteten på de utvalgte olivenene.

Tomat- og mozzarellasalat, tomatbaserte retter, salater, tørkede bønner, speltsalat, pasta, sauser, fruktbaserte desserter.

Navn: Basilikumolje

Ingredienser: Oliven 96%, Basilikum 4%

Opprinnelse Oliven: Spania

Opprinnelse Basilikum: Italia

Laget i Frankrike

Oppbevaringsforhold: Oppbevares på et kjølig og mørkt sted

nutrition

For å oppnå denne helt naturlige oljen ble pressingen, det vil si maling av basilikumblader og knusing av oliven, utført samtidig av vår samarbeidspartner i henhold til spesifikasjonene Oliviers&Co.

Du vil også kanskje like