Basilikumolje
- Frisk oliven og basilikum
- En uforlignelig basilikumsmak
- Intens og frisk
Et must på kjøkkenet ditt for å nyte smaken av fersk basilikum hele året og forbedre salatene dine
Produsert i hjertet av Provence, nær Lourmarin, er denne aromatiske oljen oppnådd ved samtidig pressing av 96 % oliven og 4 % friske basilikumblader. For å oppnå denne helt naturlige oljen ble pressingen, det vil si knusing av basilikumblader og knusing av oliven, utført samtidig av vår samarbeidspartner i henhold til Oliviers&Co-spesifikasjonene.
På nesen avslører denne aromatiske oljen toner av fersk basilikum, som minner om en spasertur i en hage eller et marked. På ganen gir den et veldig friskt førsteinntrykk, etterfulgt av smaker av pinjekjerner og basilikum, som fremkaller pesto. Friskheten vedvarer med en fin lengde i munnen, uten bitterhet og med en veldig lett krydret, et tegn på kvaliteten på de utvalgte olivenene.
Tomat- og mozzarellasalat, tomatbaserte retter, salater, tørkede bønner, speltsalat, pasta, sauser, fruktbaserte desserter.
Navn: Basilikumolje
Ingredienser: Oliven 96%, Basilikum 4%
Opprinnelse Oliven: Spania
Opprinnelse Basilikum: Italia
Laget i Frankrike
Oppbevaringsforhold: Oppbevares på et kjølig og mørkt sted
For å oppnå denne helt naturlige oljen ble pressingen, det vil si maling av basilikumblader og knusing av oliven, utført samtidig av vår samarbeidspartner i henhold til spesifikasjonene Oliviers&Co.