om denne oppskriften
En oppskrift på pepperkaketoast med geitost og fiken-melonsyltetøy, på krydret rakett: som forrett eller med ost.
ingredienser
Hos Oliviers & Co
12 teskjeer fiken-melonsyltetøy
6,5 cl balsamico med fiken
På markedet
125 g ruccola
6 skiver hjemmebakte pepperkaker
1 log geitost
4 håndfull gresskarfrø
20 cl fersk oliven- og basilikumspesialitet
Salt og nykvernet pepper
Tilberedning
Skyll og sentrifuger ruccolaen.
Bland fikenbalsamicokrydderet og oliven- og basilikumspesialiteten, salt og pepper i en liten bolle.
Rist pepperkakeskivene og skjær dem i to diagonalt.
Skjær 6 skiver geitost og skjær dem deretter i to.
Dekk hver pepperkakeskive med en teskje fiken-melonsyltetøy og legg en halv skive geitost på toppen.
Anrett toasten på rakettfatene, dryss pepperkakene med en skje gresskarfrø, og drypp deretter med fiken- og basilikumblandingen.