Pepperkaketoast med geitost

Pepperkaketoast med geitost
15 min 4 gjester lett

om denne oppskriften

En oppskrift på pepperkaketoast med geitost og fiken-melonsyltetøy, på krydret rakett: som forrett eller med ost.

ingredienser

Hos Oliviers & Co

12 teskjeer fiken-melonsyltetøy

6,5 cl balsamico med fiken

På markedet

125 g ruccola
6 skiver hjemmebakte pepperkaker
1 log geitost
4 håndfull gresskarfrø
20 cl fersk oliven- og basilikumspesialitet
Salt og nykvernet pepper

Tilberedning

Skyll og sentrifuger ruccolaen.

Bland fikenbalsamicokrydderet og oliven- og basilikumspesialiteten, salt og pepper i en liten bolle.

Rist pepperkakeskivene og skjær dem i to diagonalt.

Skjær 6 skiver geitost og skjær dem deretter i to.

Dekk hver pepperkakeskive med en teskje fiken-melonsyltetøy og legg en halv skive geitost på toppen.

Anrett toasten på rakettfatene, dryss pepperkakene med en skje gresskarfrø, og drypp deretter med fiken- og basilikumblandingen.