om denne oppskriften
Denne retten, som er en fransk klassiker, kan nytes sammen med et søtt, hvitt krydder. Krydderet gir andesalaten ekstra smak og piff!
ingredienser
Hos Oliviers&Co
Søt hvit balsamico
Italiensk olivenolje
Camargue-salt
Pepper
På markedet
400 g blandede salatblader
1 glass fikenchutney
2 pærer
85 g valnøtter, grovt hakkede
85 g røkt andebryst, skåret i skiver
Sitronsaft
Tilberedning
Brun andebrystskivene lett i 1-2 minutter i en svært varm, fettfri stekepanne.
Skrell pærene, skjær dem i tynne skiver og dryss over sitronsaft.
Legg salatbladene i en salatbolle og smak til med olivenolje, fikenchutney, hvitt krydder, salt og pepper.
Anrett på 4 tallerkener og legg andebryst, pære og valnøtter over.
Avslutt med noen dråper fikenchutney.