Salat med pære, sprø røkt andebrystfilet og nøtter

Salat med pære, sprø røkt andebrystfilet og nøtter
15 min 6 gjester lett

om denne oppskriften

Denne retten, som er en fransk klassiker, kan nytes sammen med et søtt, hvitt krydder. Krydderet gir andesalaten ekstra smak og piff!

ingredienser

Hos Oliviers&Co
Søt hvit balsamico
Italiensk olivenolje
Camargue-salt
Pepper

På markedet
400 g blandede salatblader
1 glass fikenchutney
2 pærer
85 g valnøtter, grovt hakkede
85 g røkt andebryst, skåret i skiver
Sitronsaft

Tilberedning

Brun andebrystskivene lett i 1-2 minutter i en svært varm, fettfri stekepanne.

Skrell pærene, skjær dem i tynne skiver og dryss over sitronsaft.

Legg salatbladene i en salatbolle og smak til med olivenolje, fikenchutney, hvitt krydder, salt og pepper.

Anrett på 4 tallerkener og legg andebryst, pære og valnøtter over.

Avslutt med noen dråper fikenchutney.