Frankrike

TIMIAN, ROSMARIN & LAVANDER ​SÅPE

  • Naturlig såpe med eteriske oljer av timian, rosmarin og lavendel.
  • En naturlig, skånsom såpe beriket med druekjerneolje og uten fargestoffer.
  • Eksfolierende såpe med innslag av tørkede lyngblomster.​
kr 79,00
Item code:
78SATR100
EAN code:
3547130103951
Contenance:
100 g

Denne naturlige såpen med eteriske oljer av timian, rosmarin og lavendel er beriket med druekjerneolje og inneholder ingen fargestoffer.  Den er fremstilt ved forsåpning av en base av olivenolje og kokosnøttolje og er også en eksfolierende såpe (mild skrubbeffekt) takket være innslag av tørkede lyngblomster. Det delikate skummet etterlater huden myk og lett duftende - en unik og avslappende opplevelse med en følelse av en reise til hjertet av den provençalske garrigue.

Størrelser: 6,5 cm x 6,5 cm

Ingredienser: SODIUM OLIVATE, SODIUM COCOATE, AQUA (VANN), SODIUM STEARATE, SODIUM PALMITATE, PARFUM (DUFT), VITIS VINIFERA SEED OIL, GLYCERIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, LAVANDULA HYBRIDA GROSSO HERB OIL, THYMUS ZYGIS OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, LIMONENE, LINALOOL

Naturlige såper som dufter av Provence ....

Oliviers&Co-såpene fra Provence, som produseres mellom Grasse og Saint Tropez, er laget av nøye utvalgte ingredienser av naturlig opprinnelse. Råsåpene fremstilles ved forsåpning av en blanding av olivenolje og kokosnøttolje, vegetabilske oljer som er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Denne nye serien fremhever de naturlige rikdommene i Provence og er laget ved hjelp av tradisjonelle metoder som respekterer mennesker og planeten. Disse hudpleiesåpene inneholder ingen palmeolje og dufter av middelhavsdufter: fiken-oliven, immortelle, verbena, timian-rosmarin-lavandin. Disse såpene er perfekte for hele familien, og rengjør og fukter huden på en skånsom måte samtidig som de har en delikat duft.

Du vil også kanskje like