Frankrike

Fiken & Oliven såpe 100g

  • Beriket med søt mandelolje
  • En naturlig, skånsom såpe som ikke inneholder palmeolje.
  • Frisk, søtlig duft​
kr 79,00
Item code:
78SAFO100
EAN code:
3547130103968
Contenance:
100 g

Denne fiken-oliven-duftende såpen er beriket med søt mandelolje og fremstilt ved forsåpning av en blanding av olivenolje og kokosnøttolje. Formelen er laget av naturlige ingredienser og inneholder ingen palmeolje. Denne naturlige, milde såpen er håndlaget i hjertet av Provence og vil fortrylle hverdagen din. Den friske, søte duften tar deg med til hjertet av Middelhavets frukthager.

Størrelser : 6,5 cm x 6,5 cm

Ingredienser : SODIUM OLIVATE, SODIUM COCOATE, AQUA (VANN), SODIUM STEARATE, SODIUM PALMITATE, PARFUM (DUFT), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, GLYCERIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, CALCIUM CARBONATE, CI 77499, CI 77288.

Naturlige såper som dufter av Provence ....

Oliviers&Co-såpene fra Provence, som produseres mellom Grasse og Saint Tropez, er laget av nøye utvalgte ingredienser av naturlig opprinnelse. Råsåpene fremstilles ved forsåpning av en blanding av olivenolje og kokosnøttolje, vegetabilske oljer som er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Denne nye serien fremhever de naturlige rikdommene i Provence og er laget ved hjelp av tradisjonelle metoder som respekterer mennesker og planeten. Disse hudpleiesåpene inneholder ingen palmeolje og dufter av middelhavsdufter: fiken-oliven, immortelle, verbena, timian-rosmarin-lavandin. Disse såpene er perfekte for hele familien, og rengjør og fukter huden på en skånsom måte samtidig som de har en delikat duft.

Du vil også kanskje like