Burrata med pesto Genovese

Burrata med pesto Genovese
10 min 4 gjester lett

om denne oppskriften

ingredienser

Hos Oliviers&Co
Extraverte olivenolje
1 ss. Pesto Genovese

På Markedet

6 små burrata

1 pose mandler

1/2 sitron

50 g ruccola

3 pærer

Tilberedning

Rist mandler i en stekepanne.

Ha ruccola (men spar noen til dandering) i en blender med 2 ss olivenolje, 1 ss pesto genovese og 3 ss vann og miks sammen.

Kutt pæren i tynne skiver og ha over litt sitronsaft så skivene ikke blir brune.

Plasser burrataene på seks små tallerkener og åpne dem forsiktig i midten.

Legg noen skiver pærer og litt pesto (ruccola/trøffel mix) i midten av hver burrata og dryss over mandler.

Pynt med hele ruccolablader.

Hell noen få dråper Extraverte og server.