Pesto Alla Genovese - Basilikum & Parmesan
- Utviklet av Michelin-stjerne kokk Jean-Marie Meulien
- Cashewnøtter er hjemmelig ingrediensen! Gir en myk konsistens
- En bestselger år etter år
Til de tre klassiske ingredienser - basilikum, parmesan ost og pinjekjerner, legger Chef Meulien til cashewnøtter. Jean-Marie Meulien tolker klassisk av klassikerne: Pesto Genovese, en tradisjonell italiensk saus vanligvis knyttet til Liguria-regionen i Nord-Italia, nærmere bestemt byen Genova. Sødme av cashewnøtter skiller virkelig denne oppskriften fra andre!
Bland i lag med pasta eller risotto, bruk som tilbehør til grillet kylling, fisk, og dampede grønnsaker, smørt på en sandwich, focacciabrød, eller på bakte eller kokte poteter.
Fersk basilikum fra Genova PDO 35%, extra virgin olivenolje, cashewnøtter, Parmigiano Reggiano PDO parmesanost 4% (melk), pinjekjerner, hvitløk, maisstivelse, hvetefiber (gluten), salt.
Sauser og pestoer er en viktig del av italiensk gastronomi og en del av middelhavskunsten. Oliviers&Co presenterer et krevende utvalg av kulinariske hjelpemidler, laget av ingredienser av topp kvalitet. Fra den tradisjonelle pesto genovese til den originale pistasjpestoen - her finner du et utsøkt utvalg som gir solskinn på tallerkenen!