Italia

Økologisk ARRABBIATA-SAUS

  • En klassiker
  • Perfekt om du liker spicy!
  • Økologisk og ingen tilsetningsstoffer
kr 159,00
Item code:
75SCAR340
EAN code:
3547130105818

Frisk og krydret .

En stor klassiker! Pasta med "all arrabbiata". Denne økologiske ARRABBIATA-sausen med ferske tomater, løk og chili er sterk, men ikke for sterk! Arrabbiata betyr "sint" på italiensk.De beste solfylte, sertifiserte økologiske tomatene kokes innen 48 timer etter at de er høstet på landsbygda i Piemonte.Når den er klar til bruk, er det bare å varme opp denne deilige sausen på svak varme og tilsette den i pastaen sammen med litt ekstra virgin olivenolje eller chili-aromatisk olje og revet parmesan. Den egner seg også utmerket som base for deilige tomatretter.

Alle pastaretterblekksprutrisottolasagnekjøttbollerkokt kalvekjøtt, bruschetta med  skinkeblåskjell med chili, fylte auberginer.

Opprinnelse: Produkt fra Italia

Ingredienser: Ingredienser : Tomat* 92%, gulrot*, løk*, olivenekstra jomfruolivenolje*, havsaltselleri*, basilikum*, fersk chilipepper* 0,5 %, hvitløk*.  

*Økologisk

Spesielle oppbevaringsbetingelser: Oppbevares kjølig etter åpning.

nutrition

Økologiske tomatsauser med naturligeautentiske smaker fra Piemonte

Disse 3 nye økologiske tomatsauser er håndlaget i Piemonte med ekstra ferske tomater. Piff opp hverdagsmaten og nyt smaken av friske, modne tomater både sommer og vinter. Tomatsauser er ikke tilsatt konserveringsmidler og kan brukes rå eller som base for mer forseggjorte retter. For alle pastaelskere: 3 perfekte oppskrifter for enkel og sunn matlaging og smaken av hjemmelaget mat.

Du vil også kanskje like