Linguine All'Arrabbiata

Linguine All'Arrabbiata
30 min 4 gjester lett

om denne oppskriften

En litt sterk pastaoppskrift, men utrolig deilig! Innslaget av sitron gir en liten syrlighet i denne deilige retten. 

ingredienser

Hos Oliviers&Co 

Basilikumolje 

Økologisk Arrabbiata Saus 

Urtesalt til pasta og salat 

500 g Maispasta  

På markedet 

1 løk 

1 fedd hvitløk 

1 boks med små sardiner i olivenolje og sitronsaus 

1 ss kapers i eddik 

1/2 økologisk sitron 

Tilberedning

Kok opp saltvann i en stor gryte. 

Stek hakket løk, knust hvitløk og kapers i en stor stekepanne. Hell i Arrabbiata-sausen og kok i 15 minutter på svak varme. 

Tilsett revet sitronskall av en halv sitron og tilsett det i pannen. Smak til med krydder. 

Kok linguine "al dente". Hell av vannet på pastaen. La pastaen være i gryten og spar på kokevannet.  Hell sausen over pastaen. Tilsett litt av kokevannet. Kok opp under omrøring slik at pastaen blir godt dekket av sausen. 

Legg pastaen i et stort, dypt fat. Legg hele sardiner på toppen, drypp over basilikumolje og server umiddelbart. 

Du kan også bytte ut sardinene med pecorino og pepper.