Italia

Økologisk pizza- og pastasaus

  • Hjemmelaget økologisk tomatsaus, uten tilsetningsstoffer eller tilsatt sukker ​
  • Den gode smaken av solfylte tomater med naturlig søtning
  • Fersk saus klar til bruk​
kr 159,00
Item code:
75SCPP340
EAN code:
3547130105801

Den ekte smaken av kokte tomater. Gleden ved det enkle middelhavskjøkkenet.​

Hva ville pasta eller pizza være uten en god italiensk tomatsaus?​ De beste solfylte, sertifiserte økologiske tomatene tilberedes innen 48 timer etter at de er høstet i hjertet av Piemonte.​ SALSA PIZZA & PASTA er laget av nyplukkede tomater, litt salt og pepper, oregano... og ikke mer! Den egner seg som base for mange pizzaer, men er også perfekt til å lage deilige pastasauser.​ Et must å ha i skapet, slik at du alltid har den perfekte basen for å lage deilige hjemmelagde pizzaer eller pasta og få solskinn på kjøkkenet. Sleng den i pannen sammen med noen grønnsaker, litt kjøtt, en skvett olivenolje og litt pecorinoost, og du har en deilig saus til al dente pasta. Denne sausen er ideell for å nyte alle fordelene med tomater selv om vinteren, og kan brukes i alle oppskrifter der tomater er en viktig ingrediens.

Alle pastaretter, salt- og urtemiks til pasta og salater, italiensk reservert høst, olivenolje og fersk basilikum, tomatsablon.

Opprinnelse: Produkt fra Italia

Ingredienser: Tomat* 90%, tomatpuré*, saltoregano* 0,07%, pepper*.

*Økologisk

Spesielle oppbevaringsbetingelser: Oppbevares kjølig etter åpning.

nutrition

Økologiske tomatsauser med naturligeautentiske smaker fra Piemonte

Disse 3 nye økologiske tomatsauser er håndlaget i Piemonte med ekstra ferske tomater. Piff opp hverdagsmaten og nyt smaken av friske, modne tomater både sommer og vinter. Tomatsauser er ikke tilsatt konserveringsmidler og kan brukes rå eller som base for mer forseggjorte retter. For alle pastaelskere: 3 perfekte oppskrifter for enkel og sunn matlaging og smaken av hjemmelaget mat.