om denne oppskriften
Oppdag sommerens smaker med denne enkle tomatbaserte oppskriften. En skikkelig godbit!
ingredienser
Hos Oliviers&Co
2 ss La Classique
Økologisk pizza- og pastasalsa
Økologisk pesto rosso
Halvtørkede cherrytomater
På marketet
250 g pizzadeig
2 skiver kokt skinke med urter, skåret i strimler
50 g revet parmesanost
100 g cherrytomater
2 ss oregano
6 til 8 basilikumblader
1 bøffelburrata (valgfritt)
Tilberedning
Forvarm ovnen til 240 °C.
Kjevle ut pizzadeigen tynt med en kjevle på et melet bord.
Dekk med tomatsaus, dryss over skinke og revet parmesan.
Halver cherrytomatene og fordel dem over pizzaen, og dryss over oregano.
Sett pizzaen i ovnen i 10-12 minutter.
Rett før servering drysser du over noen halvtørkede cherrytomater, litt pesto rosso og basilikumblader. Du kan anrette burrataen, skåret i to og dryppet over pizzaen.
Avslutt med å drissle over olivenolje.