ØKOLOGISK PESTO ROSSO
- Økologisk, tradisjonell pesto uten konserveringsmidler
- Et must å ha i skapet når du skal lage velsmakende pasta
- Opprinnelse: Italia, Piemonte
En kraftig, velbalansert smak!
Denne Økologisk Pesto Rosso er en ny vri på den tradisjonelle basilikumpestoen og er laget med de fineste ferske Piemonte tomatene, soltørkede tomater, hvitløk, olje, litt fersk basilikum, pinjekjerner og cashewnøtter. Tomatelskere vil bli forført av den gourmetaktige konsistensen og kraftige smaken. Pesto Rosso inneholder 48 % tomat og all den italienske kunnskapen. Pestoen er klar til å nytes, men her er et tips: Bland den med litt kokevann for å dekke alle typer pasta, tilsett litt olivenolje og du er klar.Risotto, cannelloni, bruschetta, kalveschnitzel, eggerøre, grønnsaksbakst, ansjos-tartine, kokt egg.
Navn: Pesto Rosso - Tomat og basilikum
Netto mengde: 130 g
Opprinnelse : Produkt fra Italia
Ingredienser: Solsikkeolje*, tomat 27 %*, soltørket tomat 21 %*, cashewnøtter*, basilikum* 5 %, potet*, hvitløk*, pinjekjerner*, ekstra jomfruolivenolje*, salt
*Økologisk
ØKOLOGISK PESTO FRA PIEMONTE
Pesto er en viktig del av italiensk gastronomi og et vesentlig element i middelhavskulturen. Pesto forbindes ofte med én ingrediens: basilikum. Men pesto er først og fremst en prosess og et kjøkkenredskap, nemlig morteren; Pesto og "Pistou" på provençalsk kommer begge fra det latinske pestare, som betyr å støte, knuse... For å få litt solskinn på tallerkenen og nyte et enkelt måltid har Oliviers&Co valgt ut en trilogi av økologisk pesto produsert i Piemonte av ingredienser av høy kvalitet. Pesto er en av de klassiske og uunnværlige sausene til pasta, men den er også et uunnværlig kulinarisk hjelpemiddel i hverdagsmatlagingen.