Cannelloni

Cannelloni
35 min 4 gjester Moderat

om denne oppskriften

Denne retten kan du forberede i god tid før servering, og så ovnsbake like før den skal spises. Her er det brukt lasagneplater, men du kan også bruke forkokte cannelloni-rør hvis du får tak i det, og fylle dem med sprøytepose.

ingredienser

På Oliviers & Co

1 glass Pesto Rosso

Affiorato 2023

Salt og nykvernet pepper

På markedet

5 soltørkede tomater

12 lasagneplater

1 bunt fersk basilikum

250 g ricottaost

1 egg

80 g revet parmesanost

Tilberedning

  1. Kok lasagneplatene i rikelig med saltet vann til de er al dente. Hell av vannet og legg dem utover slik at du kan legge en spiseskje fyll på langs av hver plate
  2. Hakk basilikum og soltrøket tomat, mos ricottaosten med gaffel og bland sammen egg og halvparten av den revne parmesanosten. Bland godt og smak til med salt og pepper
  3. Fordel fyllet i en stripe på lasagneplatene, rull sammen og legg dem i en ildfsast form
  4. Fordel Pesto Rosso på toppen og topp det hele med resten av parmesanosten. Dra noen drag med pepperkverna, og drypp over Affiorato.


Stek ved 180 – 200 grader i 20 minutter til osten er gyllen