Italia

ØKOLOGISK VEGETARISK RAGU

  • Hjemmelaget økologisk saus uten konserveringsmidler​
  • Den gode smaken av bolognesesaus i vegetarisk versjon, med konsistens og smak​
  • Ferdig tilberedt saus i en familiepakke​

 

kr 159,00
Item code:
75RAVE340
EAN code:
3547130105825
Contenance:
340g

En vegetarisk saus med middelhavssmak!​

Ragù er en tradisjonell italiensk kokt saus som serveres til pasta. Inspirert av "Ragù alla Bolognese", bedre kjent som Bolognesesaus, har Oliviers&Co byttet ut kjøttet med en vegetarisk ingrediens: Seitan.​ Seitan er et vegetabilsk protein som kommer fra hvete. Det lages ved å fjerne stivelsen fra hvetemelet, slik at man får en myk pasta som deretter tilsettes soyabønner og tang for å gi ekstra tekstur.​ For et enda bedre resultat stuves seitan med olivenolje, grønnsaker, balsamicoeddik og selvfølgelig ferske tomater som har vært fulle av solskinn.​ Når sausen er klar til bruk, er det bare å varme den opp på svak varme og tilsette pastaen sammen med litt ekstra jomfruolivenolje og nyrevet parmesan.​ Oppdag alle fordelene med vegetarisk ragu! En ny måte å nyte pasta på!

Alle pastaergrønnsakslasagnelinsermoussaka, squashgrateng

Netto mengde: 340g

Opprinnelse: Produkt fra Italia

Ingrédients : Tomater* 67%, løk*, gulrøtter*, ekstra virgin olivenolje*, Seitan* (hveteprotein*, soyabønner*, brun ris*, ingefær*, tang*), salt, "balsamicoeddik fra Modena" (vineddik*, konsentrert druemost*), vegetabilsk fond* (inneholder selleri*), vegetabilsk olje*, salt, "balsamicoeddik fra Modena" (vineddik*, konsentrert druemost*), vegetabilsk fond* (inneholder selleri*). konsentrert druemost*), grønnsaksfond(inneholder selleriog soyaderivater*), rismel*, rørsukker*.

Økologisk

Økologiske tomatsauser med naturligeautentiske smaker fra Piemonte

Disse 3 nye økologiske tomatsauser er håndlaget i Piemonte med ekstra ferske tomater. Piff opp hverdagsmaten og nyt smaken av friske, modne tomater både sommer og vinter. Tomatsauser er ikke tilsatt konserveringsmidler og kan brukes rå eller som base for mer forseggjorte retter. For alle pastaelskere: 3 perfekte oppskrifter for enkel og sunn matlaging og smaken av hjemmelaget mat.

Du vil også kanskje like