ØKOLOGISK VEGETARISK RAGU
- Hjemmelaget økologisk saus uten konserveringsmidler
- Den gode smaken av bolognesesaus i vegetarisk versjon, med konsistens og smak
- Ferdig tilberedt saus i en familiepakke
En vegetarisk saus med middelhavssmak!
Ragù er en tradisjonell italiensk kokt saus som serveres til pasta. Inspirert av "Ragù alla Bolognese", bedre kjent som Bolognesesaus, har Oliviers&Co byttet ut kjøttet med en vegetarisk ingrediens: Seitan. Seitan er et vegetabilsk protein som kommer fra hvete. Det lages ved å fjerne stivelsen fra hvetemelet, slik at man får en myk pasta som deretter tilsettes soyabønner og tang for å gi ekstra tekstur. For et enda bedre resultat stuves seitan med olivenolje, grønnsaker, balsamicoeddik og selvfølgelig ferske tomater som har vært fulle av solskinn. Når sausen er klar til bruk, er det bare å varme den opp på svak varme og tilsette pastaen sammen med litt ekstra jomfruolivenolje og nyrevet parmesan. Oppdag alle fordelene med vegetarisk ragu! En ny måte å nyte pasta på!Alle pastaer, grønnsakslasagne, linser, moussaka, squashgrateng
Netto mengde: 340g
Opprinnelse: Produkt fra Italia
Ingrédients : Tomater* 67%, løk*, gulrøtter*, ekstra virgin olivenolje*, Seitan* (hveteprotein*, soyabønner*, brun ris*, ingefær*, tang*), salt, "balsamicoeddik fra Modena" (vineddik*, konsentrert druemost*), vegetabilsk fond* (inneholder selleri*), vegetabilsk olje*, salt, "balsamicoeddik fra Modena" (vineddik*, konsentrert druemost*), vegetabilsk fond* (inneholder selleri*). konsentrert druemost*), grønnsaksfond* (inneholder selleri* og soyaderivater*), rismel*, rørsukker*.
* Økologisk
Økologiske tomatsauser med naturlige, autentiske smaker fra Piemonte
Disse 3 nye økologiske tomatsauser er håndlaget i Piemonte med ekstra ferske tomater. Piff opp hverdagsmaten og nyt smaken av friske, modne tomater både sommer og vinter. Tomatsauser er ikke tilsatt konserveringsmidler og kan brukes rå eller som base for mer forseggjorte retter. For alle pastaelskere: 3 perfekte oppskrifter for enkel og sunn matlaging og smaken av hjemmelaget mat.