Italia

Hvit Trøffelsalt

  • En klype er nok til å fremheve en hvilken som helst rett!
  • Laget med den hvite Albatrøffelen som har en delikat duft
  • En bestselger år etter år
kr 149,00
Item code:
74SELTBV3
EAN code:
3547130087602
Contenance:
30 g
Vårt trøffelsalt er laget med den hvite Albatrøffelen, som er en stoltheten og selve skatten i Piemonte-regionen. Albatrøffelen vokser fra oktober til desember under eik, hasseltrær og Aleppofuru, og det er essensen av disse trærne som gir trøffelen og vårt trøffelsalt den unike smaken. En klype av dette sjeldne og fantastiske trøffelsaltet er nok til å fremheve en hvilken som helst rett!
Sesong pasta, risotto, egg, ost, salater, poteter (pommes frites), grønnsaker, og til og med som strø på popcorn!
Salt fra Guérande PGI 99%, frysetørkede hvite trøfler (Tuber Magnatum Pico) 0.17% (tilsvarende fersk trøffel: 0.85%), aroma
nutrition

Denne mørke knollen skylder sin duft og enestående smak til de mange trærne ved foten av den gjemmer seg: eik, hassel, lime eller annen Aleppo-furu. Enten den er svart eller hvit, sommer eller vinter, fortryller trøffelen ganen med sin intense aroma. Noen få dråper av våre smaksatte olivenoljer er nok til å smake delikat til rettene dine, fra de enkleste til de mest raffinerte. OLIVIERS&CO ønsket å forbedre denne dyrebare juvelen i Middelhavet ved å lage en samling unike, smakfulle og raffinerte oppskrifter.