om denne oppskriften
En saftig, raffinert trøffeloppskrift.
ingredienser
Hos Oliviers&Co
Olivenolje og hvit trøffelolje
6 teskjeer porcini og trøffelkrem
Trøffelsalt
Trøffelbiter i olivenolje
På markedet
20 g maismel
40 cl fløte
4 egg
150 g Beaufort-ost, revet
1 bunt kjørvel
1 bunt flatpersille
6 valnøttkjerner
Tilberedning
Forvarm ovnen til 165 °C i et vannbad.
Varm fløten i en kjele og bland den med maizena.
Pisk eggene sammen med Beaufort, tilsett fløten og stemor- og trøffelkremen. Bland godt og hell i 6 ramekiner oljet med litt olivenolje og hvit trøffelolje. Sett i ovnen i et vannbad og stek i 15 minutter.
Vask og la urtene renne av, fjern bladene og hakk dem grovt. Smak til med 2 ss oliven- og hvit trøffelolje og salt.
Server med de ustøpte flanene, drysset med hakkede valnøtter og trøffelskiver.