Gulrotsuppe

Gulrotsuppe
30 min 4 gjester lett

om denne oppskriften

En deilig oppskrift til starten på høsten!

ingredienser

Hos Oliviers&Co

2ss LaClassique olivenolje

2ss Sølvbalsamico

½ ts Urtesalt for kjøtt



På markedet

1 løk

2 sjalottløk

2 fedd hvitløk 

1 rød chili

1ss hakket ingefær

4 store gulrøtter

2ts buljong

4dl vann

Tilberedning

Hakk løk, sjalottløk, hvitløk, chili og ingefær og stek i olivenoljen i en gryte (tips: om du ønsker en mildere versjon kan du fjerne chilifrøene).

Skrell gulrøttene og kutt dem i små biter. Tilsett til gryten.

Bland buljongen sammen med vannet og hell i over ingrediensene i gryten.

Kok i 10-15minutter til gulrøttene er møre. Bruk så en stavmikser for å mose alle ingrediensene til en tjukk suppe.

Smak til med urtesalt til kjøtt og balsamico. Du kan også bruke balsamicoen for å pynte tallerken ved servering.