om denne oppskriften
En deilig oppskrift til starten på høsten!
ingredienser
Hos Oliviers&Co
2ss LaClassique olivenolje
2ss Sølvbalsamico
½ ts Urtesalt for kjøtt
På markedet
1 løk
2 sjalottløk
2 fedd hvitløk
1 rød chili
1ss hakket ingefær
4 store gulrøtter
2ts buljong
4dl vann
Tilberedning
Hakk løk, sjalottløk, hvitløk, chili og ingefær og stek i olivenoljen i en gryte (tips: om du ønsker en mildere versjon kan du fjerne chilifrøene).
Skrell gulrøttene og kutt dem i små biter. Tilsett til gryten.
Bland buljongen sammen med vannet og hell i over ingrediensene i gryten.
Kok i 10-15minutter til gulrøttene er møre. Bruk så en stavmikser for å mose alle ingrediensene til en tjukk suppe.
Smak til med urtesalt til kjøtt og balsamico. Du kan også bruke balsamicoen for å pynte tallerken ved servering.