Sommerglede

 • Den perfekte middelhavsduoen for sommeren 
 • ​En spennende eddik som vil friske opp sommerrettene dine
 • En gratis furoshiki 
kr 908,00 Vanlig pris kr 957,00
Tilpass Sommerglede
Sabino Leone Sommerolje - Italia   + kr 0,00
Sitroneddik   + kr 0,00
Boite pliable noël 2023- MM   + kr 0,00
Furoshiki   + kr 0,00

* Nødvendige felt

Nettstedstilpasning
Sommerglede
Sommerglede

På lager

kr 908,00

Sammendrag
  Item code:
  AA008

  En solfylte duo perfekt for sommeren! En deilig blanding av vår lette, florale sommerolje og syrlig, søt sitroneddik.

  Lukten som minner om middelhavet og smaken av oliven: denne fine kvalitets oljen vil blir stjernen i sommeroppskriftene dine. Sommerflasken, som er unik og i begrenset opplag, er pyntet med solens farger. Den blekgule flasken fremhever planter og blomster fra grønnsakshagen: jordbær, tomat, kaprifol. Denne Grand Cru olivenoljeflasken passer perfekt på kjøkkenet i sommer med sin sommerpredege utseende og den er perfekt som gave! Denne monovarietal-oljen fra Puglia byr på en deilig olivenolje med stor sødme og fine toner av mandel.Med sin gylne farge og sin friskhet og sødme, er denne sitroneddiken et frisket tilskudd til sommermaten.​ Denne fruktige eddiken er laget av vår mestereddikprodusent, og er en eksklusiv oppskrift laget av hvitvinseddik og nyplukket Eureka-sitron. Denne søte eddiken kjennetegnes av sin friske og intense smak.​

  Styrken er at den passer til alle typer mat Sommersalater, grillet blekksprut, ratatouille, majones, tabbouleh, ristede fikener.

  Sommerolje: 100 % Carolea

  Sitroneddik: Hvitvinseddik (sulfitter) 70 %, sitron 15 %, sukker.Sitronopprinnelse Portugal

   

  Oliviers&Co har i år valgt å lage en sommerolje med landlige og sommerlige toner. Olivenoljen i denne begrensede utgaven kommer fra Sabino Leones eiendom i den vakre regionen Puglia, som drives av Sabino Leone og hans to barn Nino og Maddalena. Lidenskap for kvalitet og åpenhet har vært nøkkelordene våre i tre generasjoner. Leone-familiens olivenlund nyter godt av et middelhavsklima og et eksepsjonelt terreng, noe som gir denne oljen unike aromatiske toner som alle som elsker fine italienske oljer setter pris på. En grand cru-olivenolje som dufter av ferie i solfylte Puglia.

  Denne nye spesialeddiken er utarbeidet i samarbeid med Frédéric Chaix, vår mestereddikprodusent, i henhold til en enestående kunnskap. Hans hemmelighet: utvalget av  ingredienser med høy kvalitet, som gir eddikene hans en så unik smak. For å frigjøre aromaene blir friske sitroner kuttet i biter maserert i lett oppvarmet vineddik, og deretter raskt avkjølt for å få frem alle sitronsmakene uten bitterhet.

  Du vil også kanskje like