Hasselnøttkrem
- En totalt vanedannende pralinsmak
- Den intense smaken av ristede hasselnøtte
- En ny piemontesisk delikatesse
Utrolig deilig og vanedannende! Den nydelige smaken av hasselnøtter gjør denne kremen original og delikat.
Anbefales til: croissanter, briocher og kaker.
Dette nye pålegget er laget i Provence og inneholder ingen palmeolje. Denne unike oppskriften er tilberedt med 30 % ristede hasselnøtter og 5 % olivenolje fra Provence, og har en kremet og knasende konsistens takket være tilsetningen av sprø kjeksbiter.
Sukker, hasselnøttpasta 30%, vegetabilsk fett (oljer: solsikke, olivenrester, saflor og kakaosmør), skummetmelkpulver pulver 13,75 %, olivenolje 5 %, smuldret kjeks 5 % (hvetemel, sukker sukker, vannfritt melkefett, melkesukker, melkeprotein, salt salt, maltekstrakt (bygg), hevemiddel: natriumbikarbonat), fettfattig kakaopulver, emulgator: sojalecitin. Uten palmeolje.
