Italia

ØKOLOGISK GIALLO PESTO

  • En pesto med eksotiske toner
  • Ideell som pålegg til aperitiffen 
  • En pesto som tar rettene dine med på en kulinarisk reise
kr 169,00
Item code:
75PEGI130
EAN code:
3547130105771
Contenance:
130 g

En reise til fjerne land!

Denne nye oppskriften kalles pesto fordi den fremstilles på samme måte som basilikumpesto... men med en ekstra bonus i form av gresskar!​ Kombinasjonen av gresskar og karri gjør denne kremen til et fantasifullt krydder med mange bruksområder, som tilbehør til pasta og gnocchi, eller til hvitt kjøtt eller fisk. ​ Organic Giallo Pesto er ideell for å ta med gjestene på en reise, og gir smørbrød, grønnsakssupper og aperitiffoppskrifter et subtilt og originalt preg.

Pasta, GrønnsakssuppeKyllingfilet en papillote, Bruschetta, Hummus, Grillede reker, Risotto

Navn: Pesto Giallo - Gresskarpesto

Netto mengde: 130 g

Opprinnelse : Produkt fra Italia

Ingrediensergresskar 47 %*, solsikkeolje*, cashewnøtter*, rød paprika*, gulrot*, olivenolje*, blandede urterog krydder* (sennep), salt, potet*, sitronsaft*, pepper*. 

*Økologisk

Økologisk pesto fra Piemonte

Pesto er en viktig del av italiensk gastronomi og et vesentlig element i middelhavskulturen. Pesto forbindes ofte med én ingrediens: basilikum. Men pesto er først og fremst en prosess og et kjøkkenredskap, nemlig morteren; Pesto og "Pistou" på provençalsk kommer begge fra det latinske pestare, som betyr å støte, knuse... For å få litt solskinn på tallerkenen og nyte et enkelt måltid har Oliviers&Co valgt ut en trilogi av økologisk pesto produsert i Piemonte av ingredienser av høy kvalitet. Pesto er en av de klassiske og uunnværlige sausene til pasta, men den er også et uunnværlig kulinarisk hjelpemiddel i hverdagsmatlagingen.

Du vil også kanskje like