ØKOLOGISK GIALLO PESTO
- En pesto med eksotiske toner
- Ideell som pålegg til aperitiffen
- En pesto som tar rettene dine med på en kulinarisk reise
En reise til fjerne land!
Denne nye oppskriften kalles pesto fordi den fremstilles på samme måte som basilikumpesto... men med en ekstra bonus i form av gresskar! Kombinasjonen av gresskar og karri gjør denne kremen til et fantasifullt krydder med mange bruksområder, som tilbehør til pasta og gnocchi, eller til hvitt kjøtt eller fisk. Organic Giallo Pesto er ideell for å ta med gjestene på en reise, og gir smørbrød, grønnsakssupper og aperitiffoppskrifter et subtilt og originalt preg.Pasta, Grønnsakssuppe, Kyllingfilet en papillote, Bruschetta, Hummus, Grillede reker, Risotto
Navn: Pesto Giallo - Gresskarpesto
Netto mengde: 130 g
Opprinnelse : Produkt fra Italia
Ingredienser: gresskar 47 %*, solsikkeolje*, cashewnøtter*, rød paprika*, gulrot*, olivenolje*, blandede urter* og krydder* (sennep), salt, potet*, sitronsaft*, pepper*.
*Økologisk
Økologisk pesto fra Piemonte
Pesto er en viktig del av italiensk gastronomi og et vesentlig element i middelhavskulturen. Pesto forbindes ofte med én ingrediens: basilikum. Men pesto er først og fremst en prosess og et kjøkkenredskap, nemlig morteren; Pesto og "Pistou" på provençalsk kommer begge fra det latinske pestare, som betyr å støte, knuse... For å få litt solskinn på tallerkenen og nyte et enkelt måltid har Oliviers&Co valgt ut en trilogi av økologisk pesto produsert i Piemonte av ingredienser av høy kvalitet. Pesto er en av de klassiske og uunnværlige sausene til pasta, men den er også et uunnværlig kulinarisk hjelpemiddel i hverdagsmatlagingen.