Portugal

Sitronkrem

  • Algarve sitroner i Portugal
  • En søt og syrlig krem
  • En kremaktig, glatt og velduftende tekstur
kr 159,00
Item code:
76PTCI220V3
EAN code:
3547130075845
Contenance:
220 g

Søt men sitronaktig og pikant. Oliviers & COs tradisjonelle sitronkrem er laget i Portugal og inspirert av den berømte britiske oppskriften

Den konsentrerte sitronsmaken vil gjøre dette til en viktig ingrediens for å heve standarden på bakevarer og desserter. En utsøkt forberedelse takket være sin enestående kremet tekstur, lyse søte toner og lang, behagelig syrlig topping i munnen. Det er akkurat som å spise en sitron, bare fra en krukke!
Denne oppskriften inneholder ingen konserveringsmidler eller fargestoffer . Oppbevar den på et kjølig, mørkt sted, unngå direkte sollys. Hold den kjølig etter åpning.

Bruk den til ostekake, fruktterter eller makroner. Serveres med marengs, pannekaker, scones eller brioche, eller bare nytes i en "fromage blanc".
Sukker, sitron 20%, egg 17%, smør 8%.
nutrition

Oliviers&Co inviterer deg til å oppdage et utvalg av pålegg som gjenopplever det essensielle i Middelhavet. Fra den tradisjonelle sitronen til den utrolige calissonen, nyt unike og originale kreasjoner, forstørrende kvalitetsingredienser og know-how. For å nytes til frokost eller til kulinarisk tilberedning, et komplett utvalg som gleder alle ganer!

Du vil også kanskje like