Soyasaus tilsatt svart hvitløk
- Den kulinariske kunsten i det japanske kjøkken
- En dristig blanding av søte, karamelliserte og lett syrlige toner
- Glutenfri og 100 % naturlig
Vår nyeste kreasjon inviterer deg med på en smaksreise mellom Asia og Middelhavet.
Mer og mer tilstede i hverdagsmatlagingen på alle kontinenter, inviteres soyasaus til Oliviers&Co for å forene olivenolje og asiatiske smaker. For å gi denne tradisjonelle soyasausen, den unike smaken er svart hvitløk omhyggelig tilsatt. Denne dristige fusjonen av sojasausens umami-smak, gir den søte, karamelliserte og lett syrlige toner som tilfører kompleksitet til sojasausens umami-smaken. Denne soyasausen er glutenfri og 100 % naturlig, og vil gi rettene dine et deilig asiatisk preg. Marinader til fisk eller kjøtt- Pastasalat , Vinaigrette , Tian av grønnsaker, Gravlax av laks, Provençalsk kylling med soyasaus, Bløtkokte egg i soyasaus , Wokstekte grønnsaker, Brushetta med grillede grønnsaker, Stekte nudler
Navn: Soyasaus tilsatt svart hvitløk
Netto mengde: 250 ml
Opprinnelse: Produkt fra Portugal
Ingredienser: soyasaus (vann, soyabønner, salt, dʼalkoholeddik) 86%, hvitløk hvitløk 8 %, sukker.
Oppbevaringsanvisning: Oppbevares kjølig etter åpning.
Svart hvitløk er en hvitløksort som er fremstilt gjennom en fermenteringsprosess som varer flere uker til flere måneder,under kontrollert temperaturtemperatur og luftfuktighet. Flere naturlige kjemiske reaksjoner fører deretter til endringer iproduktets utseende, smak og tekstur.i produktet.
Svart hvitløk, med sin farge, tilbyr tekstur og avslører en forbløffende aromatisk palett av lakris, og tørket frukt.