om denne oppskriften
Deilig kinesisk ravioli med svinekjøtt og reker, mør eller sprø, enkel å tilberede og perfekt for en gourmetreise til Asia!
ingredienser
Hos Oliviers&Co
1 ss Soyasaus tilsatt svart hvitløk
1 ss Sitronolje
1ss La Classique olivenolje
På markedet
1 klype salt
100 g hakket svinekjøtt
200 g rå, pillede reker, skåret i små biter
4 strå gressløk, finhakket
4 vårløk, finhakket
1 stk Kinesisk raviolipasta
Tilberedning
Tilberede fyllet :
Legg svinekjøtt, reker, litt salt og sitronolje i en egen bolle. Bland til blandingen er ganske klissete.
Tilsett så i blandingen, gressløk og vårløk, bland godt.
Dryss arbeidsflaten med potetstivelse.
Kjevle ut raviolideigen og skjær ut sirkler med en diameter på ca. 10 cm. Det er viktig å mele hver sirkel godt slik at de ikke klistrer seg sammen.
Legg 1 teskje fyll på hver sirkel, fukt kantene med litt vann og form ravioliene. Hvis det er for vanskelig å lage den tradisjonelle formen, kan du bare lukke raviolien pent i to - det er mye penere enn et klønete forsøk.
Disse ravioliene kan tilberedes på to måter:
Som ravioli, i noen minutter i kokende vann eller buljong. Når de er gjennomsiktige, er de ferdige. La dem renne av og server dem raskt (drypp over litt buljong for å unngå at de kleber seg fast).
I en stekepanne: Varm opp en skvett La Classique olivenolje i pannen. Legg ravioliene side om side i rader. La dem grille i 2 minutter, tilsett deretter et glass vann og dekk til pannen. Vannet vil fordampe og gjøre ravioliene ferdig dampet. Det er vanlig å legge dem i serveringsfatet med den grillede siden opp.
Server med soyasaus.