Økologisk rosmarin olivenolje
- Økologisk olje, 100 % naturlig - ingen tilsatte smakstilsetninger
- En unik prosess
- Den sanne smaken av fersk rosmarin
Oliven og rosmarin fra Calabria
Noen timer etter innhøstingen knuses oliven og rosmarinkvister sammen for å produsere denne velduftende oljen. Intensiteten til den kalabriske rosmarinen kombineres delikat med friskheten til olivenoljen. En enkel duskregn er nok til å fremheve smaken til grillet kjøtt og fisk.Matlaging: marinader, grillet fisk og kjøtt, pizza, grillede grønnsaker
Rå: blandede salater, fersk ost
- Grillet havbrasme
- Tomatbaserte salater
- Pasta med tomatsaus
- Quiche med geitost
- Lam med urter og rosmarin
- Stekt kylling med rosmarin
- Risotto med sopp
- Stekte pærer med rosmarin og honning
- Smuldret rød frukt og rosmarin
- Shortbread cookies med rosmarinolje og sitron
Navn: Økologisk oliven- og rosmarinspesialitet.
Netto mengde: 250 ml
Opprinnelse: Produkt fra Italia
Ingredienser:: oliven* 93%, rosmarin* *økologisk
Spesielle oppbevaringsbetingelser: Oppbevares beskyttet mot varme og lys.
Kolleksjonen av økologiske aromatiske oljer har blitt utvidet med en ny spesialitet som er sertifisert av Organic Agriculture: rosmarin.
En liten, familiedrevet produksjon fra Calabria som bruker sorten Ottobratica, som er typisk for denne vakre regionen i Sør-Italia. Oljene er like velduftende som alltid og 100 % naturlige, uten tilsatte smakstilsetninger.
En fryd for alle gourmeter som ønsker å spise økologisk mat på en sunn og velsmakende måte.