Frankrike

EKSFOLIERENDE SÅPE MED ØKOLOGISK OLIVENOLJE

  • Laget i hjertet av Provence
  • 99 % ingredienser av naturlig opprinnelse
  • Fjerner døde hudceller på en skånsom måte før den gir fuktighet til hendene.
kr 229,00
Item code:
78SAEX250
EAN code:
3547130104538
Contenance:
250 ml

En sanseopplevelse for velvære i hverdagen

Denne sertifiserte økologiske eksfolierende flytende såpen er beriket med finmalte olivenkjerner og pimpsteinspulver, og er laget ved forsåpning i en kjele av økologisk olivenolje og økologisk kokosnøttolje. Den renser og eksfolierer skånsomt, men fremfor alt fjerner den gjenstridig lukt fra hendene, som hvitløk, løk og fisk. Såpen er et unikt dypdykk i en aromatisk hage, og lukten omslutter huden med friske, plantebaserte noter. Denne såpen er det første trinnet i en daglig rutine som forbereder hendene på fuktighetskrem.Den vakre, påfyllbare flasken er laget av 100 % resirkulert glass og vil ta seg godt ut på ethvert kjøkken!

AQUA/VANN, KALIUMKOKOAT**, GLYSERIN, PIMPSTEIN, OLEA EUROPAEA (OLIVENFRØ)PULVER, PARFUM/PARFYME, NATRIUMKLORID, KALIUMOLIVAT**, COCOS NUCIFERA (KOKOSNØTT)OLJE*, OLEA EUROPAEA (OLIVENOLJE)*, XANTANGUMMI, TETRANATRIUMGLUTAMATDIACETAT, KALIUMHYDROKSID, BENZYLALKOHOL, 
CAPRYLYL/CAPRYLGLUKOSID, LIMONEN, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL. 

*Ingredienser fra økologisk landbruk.

** Fremstilt av økologiske ingredienser

L'OR VERT produkter  er miljøansvarlig og sertifisert økologisk fra Ecocert i henhold til Cosmos ORGANIC-standarden. 99 % av alle ingrediensene er av naturlig opprinnelse.

For å bringe deg nærmere naturen i Provence har vi skapt en frisk, urteaktig duft med delikate noter av aromatiske planter som basilikum, mynte, lavendel og verbena.

En eksklusiv duft utviklet i Grasse for Oliviers&Co.

Du vil også kanskje like