Basilikumolje og Balsamicoeddik med fiken
- En deilige duo
- Et lite format som kan tas med hvor som helst
- To emblematiske produkter fra huset
Sommerens beste duo med basilikumolje og Balsamicoeddik med fiken!
En olivenolje laget etter en flere hundre år gammel metode som har gått i arv fra generasjon til generasjon. Basilikum plukkes på høysommeren og oppbevares i olivenolje til olivenene høstes. Deretter presses basilikummen sammen med nyplukkede oliven for å produsere denne spesielle oljen. En deilig eddik, for en søt og delikat fruktig smak, tilsettes en rik fikenpuré til Modena balsamicoeddiken før den lagres på trefat.Endive- og valnøttsalat, rå skinke- og geitostkebab, foie gras, parmesan, and, løkchutney, pære, vaniljeis, omatbaserte retter, salater, tørkede bønner, spelt, pasta, sauser.
Balsamicoeddik med fiken: balsamicoeddik fra Modena “Aceto Balsamico Di Modena I.G.P. » 73 % (kokt druemost (sulfitter), vineddik (sulfitter)), konsentrert fikenpuré 23 %
Basilikumolje: Oliven 99%, basilikum 1%