Italia

Fattoria Triboli Økologisk olivenolje - Italia

  • Ekstra jomfruolivenolje, oliven høstet for hånd, presset innen 24 timer
  • En olje rik på aromaer og perfekt balansert
  • Håndplukket tidlig for optimal intensitet
kr 539,00
Item code:
71TRCO500
EAN code:
3547130109175
Contenance:
500 ml

Oppdag Oliviers&Co's nye klump: Fattoria Triboli.

Oliviers&Co er alltid på jakt etter nye talenter og eksepsjonelle produkter, og er stolte av å kunne presentere sin nyeste oppdagelse: økologisk olivenolje fra Fattoria Triboli. Denne gården ligger i Toscana, i hjertet av Impruneta-åsene mellom Firenze og Siena, og er et eksempel på bærekraftig landbruk som respekterer miljøet. Fattoria Triboli utmerker seg med lidenskapen og engasjementet til teamet av unge produsenter, som legger sin kunnskap inn i hver eneste dråpe av denne bemerkelsesverdige olivenoljen. Den er rik på aroma og kjennetegnes av perfekt balanserte toner av gress og krydder, som er typisk for de fineste toskanske oljene. Denne økologiske olivenoljen har en kompleks aromatisk palett: hint av grønt eple, friske urter, med en subtil tone av karamell og tomat. En ekte sanseopplevelse i hjertet av Toscanas olivenlunder, som garantert vil glede elskere av autentiske, raffinerte smaker.
Intensitet:  
Aromatiske Profiler: Vegetabilsk
Aromatiske toner: Grønneple, Klippet Gress, Grønn Tomat
Oliven: 50% LECCINO, 30% FRANTOIO, 20% MORAIOLO
Land: Italia
Innhøsting dato: 1. okt. 2023
Produsent: Luigi Viscardi

Alle blandede salater, tomatsuppe, tomattarte, hvit fisk en papillote, gnocchi, fersk ost.

Navn: Fattoria Triboli Økologiske olivenolje - Italia

Netto Mengde: 500ml

Opprinnelse: Italia

Ingredienser: oliven: 50% LECCINO, 30% FRANTOIO, 20% MORAIOLO

Oppbevaringsforhold: Oppbevares på et kjølig og mørkt sted

 

nutrition

Siden 2021 har det dynamiske teamet på Fattoria Triboli, ledet av Luigi, vært dedikert til å produsere 100 % toskansk økologisk og bærekraftig ekstra jomfruolivenolje. Teamet består av unge fagfolk med en lidenskap for olivendyrking og sunn mat, og er opptatt av å bevare naturen og fremme miljøvennlig jordbruk. Ved å praktisere økologisk og regenerativt landbruk fremmer Fattoria Triboli jordens fruktbarhet og styrker dens motstandskraft i møte med klimaendringene. Oliventrærne dyrkes uten kjemisk behandling, og økosystemet berikes av tilstedeværelsen av høner, som begrenser parasitter og gir naturlig gjødsel. Olivenene høstes for hånd og presses i den ultramoderne møllen på bare noen få timer for å garantere en eksepsjonell olje. Hvert trinn i produksjonen, fra filtrering til lagring, har som mål å bevare oljens friskhet, aromatiske rikdom og ernæringsmessige kvaliteter. Teamet er opptatt av ansvarlig ressursforvaltning, og overvåker og reduserer utslippene sine, samtidig som de integrerer permakultur, kompostering, birøkting og fornybar energiproduksjon for å ha en positiv innvirkning på morgendagens miljø.

Dive inside this oil:

Innhold av polyfenoler: 485mg/kg

Surhetsgrad: 0,19 %

Peroksidnivå: 5.8 mek02/kg