Kirsebæreddik
- En vakre kirsebærrøde farge og sommer smak
- En nye kreasjonen myk og syrlig
- 100 % naturlig, uten fargestoffer, kunstig smak eller tilsetninger
Denne nye kreasjonen er myk og syrlig og vil sette farge på tallerkenene dine hele sommeren.
Med sin kraftige, røde fargen er denne fruktige kirsebæreddiken et konsentrat av godt humør! Denne nye spesialeddiken er laget av vår eddikmakermester eksklusivt for Oliviers&Co, og utmerker seg med sin vakre kirsebærrøde farge og regressive smak. For å frigjøre aromaene blir kirsebærene bløtlagt i lett oppvarmet eddik, og deretter raskt avkjølt for å fange opp smaken av den friske frukten. Denne eddiken er en sann hyllest til sommerens frukt og fremkaller i seg selv smaken av modne kirsebær direkte fra kirsebærhagen. Denne kirsebæreddiken er 100 % naturlig, uten fargestoffer, kunstig smak eller tilsetninger. Noen få dråper av denne deilige eddiken er nok til å sette smak på salater, kjøtt, ferske oster og desserter. Oppdag vår sommereddik i begrenset opplag, kombinert med vår sommerolivenolje: den perfekte duoen for å sublimere søte og salte salater.
Mynte og kirsebær med kyllingsalat • Mozzarella og spekeskinkespyd • Ceviche av hvit fisk • Kyllingbryst, hvitt kjøtt • Grønn salat med saueost • Salt terte med grillede grønnsaker • Salat av kirsebærtomater • Bringebærkake med sitronkrem og pistasjkrem • Røde fruktsupper • I en fruktcocktail uten alkohol
Navn: Kirsebæreddik
Netto mengde: 250 ml
opprinnelse: Portugal
Ingredienser: eddik 70 % (sulfitter), kirsebær 20 %, sukker
Spesielle lagringsbetingelser: Oppbevares adskilt fra varme og lys
Oliviers&Co er alltid på utkikk etter nye smaker som kan kombineres med olivenoljer, og har utviklet flere forskjellige eddiker til dette formålet. Vi lager oppskrifter med uventede smaker takket være kvaliteten på ingrediensene. En perfekt samling for å perfeksjonere alle retter, fra forrett til dessert! Denne nye søte eddiken er produsert i samarbeid med Frédéric Chaix, vår eddikmester, takket være eksepsjonell kunnskap. En perfekt balansert kreasjon av ingrediensene og eddiken, etterfulgt av en lett filtrering, fremhever aromaene uten å forringe dem.