Sort Oliven & Tørket Fikentapenade
- Laget fra Michelin-stjernekokken Enzo Petté
- Ingen tilsetningsstoffer
- Sorte oliven blir kokt i en kjele (tradisjonell metode)
Enzo Pettè er en av de nye generasjoners kokker som mens resterende er knyttet til kulinariske tradisjoner, liker å eksperimentere! Han er ved roret i en eksepsjonell restaurant i Bergamo, verdsatt av matelskere på jakt etter omtolket italiensk mat. Det er i samme ånd han har skapt denne oppskriften for Oliviers & Co tapenadesamling.
svarte oliven 64 %, tørkede fiken 14 % (tørkede fiken, rismel), extra virgin olivenolje, konsentrert sitronsaft, balsamicoeddik (vineddik, konsentrert og kokt druemost, karamell), honning, ansjos (ansjos, olivenolje, vineddik). Inneholder: sulfitter.
Tro mot sin tradisjon og sin know-how for kulinariske kreasjoner, Oliviers&Co. ønsket å hedre olivenpastaen ved å be gode kokker om å tolke oppskriftene på nytt. Resultatet er en enestående kolleksjon laget i Provence rundt enkle produkter og spesielt oliven! Matlaging i en gryte avslører den autentiske karakteren til oliven, som deretter tilberedes rundt en nøkkelingrediens: basilikum, tomat, sitron, fiken, pistasj... Det er ofte de mest grunnleggende ingrediensene som best avslører genialiteten til gode kokker!