Frankrike

Sort Oliven & Tørket Fikentapenade

  • Laget fra Michelin-stjernekokken Enzo Petté
  • Ingen tilsetningsstoffer
  • Sorte oliven blir kokt i en kjele (tradisjonell metode)
kr 159,00
Item code:
73ONPE100
EAN code:
3547130085479
Contenance:
100 g
En deilig oppskrift hvor myk tekstur og søte toner av fiken går praktfullt med salte sorte oliven.
Enzo Pettè er en av de nye generasjoners kokker som mens resterende er knyttet til kulinariske tradisjoner, liker å eksperimentere! Han er ved roret i en eksepsjonell restaurant i Bergamo, verdsatt av matelskere på jakt etter omtolket italiensk mat. Det er i samme ånd han har skapt denne oppskriften for Oliviers & Co tapenadesamling.
Utrolig når man bare smører den på brød eller toast. Perfekt for alle typer langsom-matlagning og som base for sauser.

svarte oliven 64 %, tørkede fiken 14 % (tørkede fiken, rismel), extra virgin olivenolje, konsentrert sitronsaft, balsamicoeddik (vineddik, konsentrert og kokt druemost, karamell), honning, ansjos (ansjos, olivenolje, vineddik). Inneholder: sulfitter.

nutrition

Tro mot sin tradisjon og sin know-how for kulinariske kreasjoner, Oliviers&Co. ønsket å hedre olivenpastaen ved å be gode kokker om å tolke oppskriftene på nytt. Resultatet er en enestående kolleksjon laget i Provence rundt enkle produkter og spesielt oliven! Matlaging i en gryte avslører den autentiske karakteren til oliven, som deretter tilberedes rundt en nøkkelingrediens: basilikum, tomat, sitron, fiken, pistasj... Det er ofte de mest grunnleggende ingrediensene som best avslører genialiteten til gode kokker!