Frankrike

Sort oliven & basilikum tapenade

  • Laget fra Michelin-stjernekokken Philippe Da Silva
  • Ingen tilsetningsstoffer
  • Sorte oliven blir kokt i en kjele (tradisjonell metode)
kr 159,00
Item code:
73ONDS100
EAN code:
3547130085424
Contenance:
100 g
Dette er en klassiker fra området rundt Middelhavet. Smaken av sorte oliven fremheves av basilikum fra Provence. Dette er godt som snacks sammen med kjeks, men også som krydder for å tilføre maten det lille ekstra.
Brukes i pastasalater, i marinader til kylling og fisk, i wok eller på focaccia og kjeks.
Sorte oliven 57,6%, basilikum 10,7%, kapers, extra virgin olivenolje, tørkede tomater, ansjos (ansjos, olivenolje, vineddik (sulfitter), salt), rødvinseddik (sulfitter), balsamicoeddik (vineddik, konsentrert og kokt druemost, karamell, sulfitter), konsentrert sitronsaft.
nutrition

Tro mot sin tradisjon og sin know-how for kulinariske kreasjoner, Oliviers&Co. ønsket å hedre olivenpastaen ved å be gode kokker om å tolke oppskriftene på nytt. Resultatet er en enestående kolleksjon laget i Provence rundt enkle produkter og spesielt oliven! Matlaging i en gryte avslører den autentiske karakteren til olivenene, som deretter tilberedes rundt en nøkkelingrediens: basilikum, tomat, sitron, fiken, pistasj... Det er ofte de mest grunnleggende ingrediensene som best avslører genialiteten til gode kokker!