Frankrike

Grønn Oliven & Pistasjetapenade

  • Laget fra Michelin-stjernekokken Alain Llorca
  • Ingen tilsetningsstoffer
  • Grønne oliven blir kokt i en kjele (tradisjonell metode)
kr 159,00
Item code:
73OVLL100
EAN code:
3547130085455
Contenance:
100 g
Vi ba Michelin stjernekokker om hjelp til å lage en nytolkning av tapenader. Denne tapenadeoppskriften er laget av Alain Llorca, han forblir trofast mot sin Middelhavs oppvekst - enkel, rustikk og naturlig. Alains påvirkning på tapenaden fremhever den søte smaken av pistasjenøtter, hvor gleden av utsøkt smak også er overraskende og mystisk. Resultatet er et deilig pålegg til din neste pastarett eller forrett!
Server enkelt på toast, med siciliansk pesto penne eller til å krydre rå grønnsaker.
Grønn oliven 63,4%, extra virgin olivenolje, pistasj 9%, kapers, konsentrert sitronjuice (sulfitter), hvitløk, sennep (vann, sennepsfrø, eddik, salt, sulfitter), ansjos (ansjos, olivenolje, vineddik (sulfitter), salt), balsamicoeddik (vineddik (sulfitter), konsentrert og kokt druemost (sulfitter), karamell, sulfitter), solsikke, rødvinseddik (sulfitter, salt, hvit pepper, aromatiske urter (timian, rosmarin).
nutrition

Tro mot sin tradisjon og sin know-how for kulinariske kreasjoner, Oliviers&Co. ønsket å hedre olivenpastaen ved å be gode kokker om å tolke oppskriftene på nytt. Resultatet er en enestående kolleksjon laget i Provence rundt enkle produkter og spesielt oliven! Matlaging i en gryte avslører den autentiske karakteren til oliven, som deretter tilberedes rundt en nøkkelingrediens: basilikum, tomat, sitron, fiken, pistasj... Det er ofte de mest grunnleggende ingrediensene som best avslører genialiteten til gode kokker!