om denne oppskriften
En sommerlig oppskrift på en lett og velsmakende forrett. Sitron og kirsebær er en perfekt kombinasjon for å gi disse kebabene en søt og salt smak.
ingredienser
Hos Oliviers&Co
8 ss sitronolje
Kirsebæreddik
1 glass halvtørkede cherrytomater
På markedet
8 tynne skiver parmaskinke (el valgfri spekeskinke)
8 små kuler av mozzarella di buffala i miniformat
4 skiver brød
1 fedd hvitløk
2 ss pinjekjerner
Tilberedning
Rist brødskivene, gni dem med hvitløksfedd og drypp over sitronolje før du skjærer dem i terninger. Rist pinjekjernene i en stekepanne. Stikk en brødterning, en mozzarellakule, deretter en brødterning, en mozzarellakule og til slutt en rullet skinkeskive på hvert trespyd. Fortsett slik til alle ingrediensene er brukt opp, legg spydene på en tallerken og drypp over sitronolje og 1 ss kirsebæreddik. Krydre med pepper og dryss over ristede pinjekjerner. Server med halvtørkede cherrytomater.