Virgin Valnøttolje

  • En skikkelig godbit for nese og gane
  • Den sanne smaken av valnøtten, fruktig og subtil
  • Et 100 % fransk håndverksprodukt
kr 199,00
Item code:
72NX4V100
EAN code:
3547130103876
Contenance:
100 ml

2023 d'Oliviers&Cos forelskelse!

 

BOCERNO gourmet valnøttolje Et av Oliviers&Cos oppdrag er å dele smaken for kvalitet og å fremheve unge talentfulle produsenter. Fordi matlaging også handler om å tilby en rekke gleder og smaker, har vi valgt en virgin valnøttolje, men ikke hvilken som helst olje!

Produsert av BOCERNO oljefabrikk og en ung, lidenskapelig produsent, er denne gourmetoljen laget av Franquette-valnøtter høstet i Dordogne-regionen i Frankrike, med sine vedvarende aromaer av ferske valnøtter og pinjekjerner, Franquette uttrykker en perfekt balanse av smak. For å bevare deres unike smak og deres rike innhold av OMEGA 3 og 6, blir ikke kjernene ristet før de presses for et friskt og fruktig resultat.

Denne monovarietale virgin valnøttolje gir den fantastiske følelsen av å spise frukten.

Frisk og fruktig, gastronomisk valnøttolje kan brukes i alle kulinariske kombinasjoner, både salte og søte.

Kokt rå, det er perfekt for å lage enkle og raske oppskrifter, som avslører alle de fruktige notene til valnøtten.

Ikke varm opp, men kan brukes til å smaksette kakebakverk.

Matlaging av valnøttolje Kamskjell, laksecarpaccio Endivie, rødbeter, krøllet salat, revet gulrot, søtpotet, linser, squash Salat av andebryst

Pasta og gnocchi Saueost Fersk frukt eplekake Sjokolade- eller kaffebaserte desserter

Navn: Virgin valnøttolje

Netto mengde: 100ml

Opprinnelse: produsert i Frankrike

Ingrediensliste 100 % virgin fench valnøttolje

Oppbevaringsforhold: Oppbevares på et kjølig og mørkt sted

nutrition

Født inn i en familie av vinbønder, har Charlotte en lidenskap for bærekraftig landbruk og økologisk mat; i 2019 lanserer hun Bocerno-prosjektet. Etter anskaffelsen av en gammel gård og en valnøttlund i Plazac, bestemte hun seg for å modernisere denne regionale juvelen mens hun respekterte arven til "Périgord Gold". For å lage oljer av eksepsjonell kvalitet, preget av friskheten til valnøtten og ikke den tradisjonelle ristede smaken, valgte Charlotte å jobbe med ensorterte valnøtter og kald ekstraksjon, for å gi forbrukeren følelsen av å ha en valnøtt i munnen uten å spise en kjerne. Utfordringen har vært vellykket, BOCERNO valnøttolje brukes daglig av mange stjernekokker og gastronomiske bord, som smaksetter rettene sine med Franquette-olje. En ekte helseforsterker De ernæringsmessige fordelene og de organoleptiske egenskapene til valnøtter gjør oljen deres til en ekte helseeliksir, av stor gastronomisk verdi. Rik på omega 3, omega 6, vitamin E og polyfenoler, hjelper valnøttolje til å forebygge nevrologiske og hjerte- og karsykdommer.