Favoritten på kjøkkenet
- Affiorato er den første olivenoljen fra den nye innhøstingen
- De to produktene er en god kombinasjon
- Kjenn friskheten i rettene dine
Den perfekte duoen til kjøkkenet ditt med den nye olivenoljen Affiorato og eddik med eple- og kardemomme.
Affiorato: den kan brukes til alle matretter, eller helt enkelt til godt brød med flaksalt. Perfekt til kokte eller rå grønnsaker, fjærfe og stekt kjøtt, sjømat, fersk ost, potetmos, vinterretter som supper eller pastagrateng
Eddik med eple- og kardemomme: fruktige dressinger til salater og råe grønnsaker, marinering av andebryst eller kyllingfilet, stekt breiflabb i ovnen, gravlaks, marinering av skalldyr eller kreps, på fersk ost, fruktsalat, på vaniljeis, gulrøtter stekt i ovn, epleterte, kompott, bakt eple med vaniljeis, I varm sitronsaft med honning...
Affiorato: 100 % Nocellara del Belice
Eddik med eple- og kardemomme: hvitvinseddik (sulfitter) 65 %, eple 15 %, sukker, kardemomme 5 %
Affiorato: Affiorato, som bokstavelig talt betyr "det som kommer til overflaten", har sitt navn fra en gammel produksjonsprosess brukt i Italia. Oljen var lettere enn vann, den «perlet» seg på overflaten og hadde en ekstra frisk og delikat smak og aroma.
Eddik med eple- og kardemomme:
Alcobaça-eplet
Alcobaça-eplet har en beskyttet geografisk betegnelse og er kjent for sin intense smak og sitt saftige fruktkjøtt. Alcobaça er en by sentral i Portugal, i Estremadura, en region som er kjent for sitt landbruk.
Grønn kardemomme
Et av verdens dyreste krydder etter safran!