Frankrike

Domaine de Gerbaud Extra Virgin Olivenolje Økologisk - FRANKRIKE

  • En olivenolje som avslører det typiske ved AOP PROVENCE
  • Smaken av Provence fanget i en flaske ​
  • Dominerende aromaer av frisk mandel og artisjokk
kr 499,00
Item code:
71DGCV500
EAN code:
3547130107249
Contenance:
500 ml

Domaine de Gerbaud er en ny skatt som har sin opprinnelse i hjertet av Lubéron, på et magisk sted i Provence: Lourmarin. Kvaliteten på jordsmonnet og eksponeringen av frukthagene på DOMAINE DE GERBAUD gjør det mulig for oss å produsere en økologisk AOP Provence-olivenolje som er fruktig, fyldig og virkelig aromatisk. Aglandau-sorten gir peppernoter av artisjokk, Salonenque-sorten grønne mandeltoner, og Grossane-sorten tilfører rundhet for å balansere denne vegetabilske oljen.​ ​Denne friske, urteaktige franske Grand Cru-oljen har en bred aromatisk styrke og en lang, pepprig avslutning som er typisk for Provence PDO-oljer med overvekt av aglandau-oliven.

Intensitet:  
Aromatiske Profiler: Vegetabilsk
Aromatiske toner: Artisjokk, Fersk Mandel, Pepper
Oliven: 90% Aglandau, 5% Salonenque, 5% Grossane
Land: Frankrike
Innhøsting dato: 1. nov. 2023
Produsent: Famille Coetzee

De berømte ferske tomatene fra Provence med burrata eller mozzarella, avokado, tomater  provençalsk vis, gnocchi, spaghetti med pecorino.

Navn : Domaine de Gerbaud ekstra virgin olivenolje

Opprinnelse : Frankrike

Ingredienser : Oliven Oliven: 90 % Aglandau, 5 % Salonenque, 5 % Grossane.

Spesielle lagringsforhold: Oppbevares beskyttet mot varme og lys.

nutrition

Domaine de Gerbaud ligger i Lourmarin i Luberon-massivet og har vært i familien Coetzees eie siden 2012. Familien, som består av André, en pensjonert advokat, Louisa, en antropolog, og datteren Carla, en kunstner og fotograf, er opptatt av å sikre en bærekraftig fremtid for eiendommen. De utvikler provençalske olivensorter som er tilpasset regionen, og produserer olivenoljer med en særegen og unik smak. Koblingen til Lourmarin er viktig for André. Louisa, som kommer fra en bondefamilie, vokste opp med besteforeldre som drev kvegdrift i Kalahari, og Cara ble født på odden mellom hav og fjell.

Gården produserer økologisk ekstra jomfruolivenolje og druer av høy kvalitet gjennom bærekraftig vingårdsdrift. Familien ønsker å dele stedets skjønnhet, smaksopplevelsene med den utmerkede olivenoljen, den lite kjente kvaliteten på Luberon-vinene og de kulinariske opplevelsene i regionen.

Du vil også kanskje like