Sort oliven & soltørket tomat tapenade
- En nytolkning av en klassisk tapenade.
- Oliven og soltørket tomat.
- En solfylt aperitif.
Oppskriften er utarbeidet av mesterkokk Jean André Charial. Dette er en variasjon rundt den klassiske oliventapenaden. Her bruker Charial smakfulle sorte oliven blandet med soltørket tomat, olivenolje, ansjos, kapers og litt salt. Så enkelt, og så godt! Middelhavets smaker konsentrert i et glass, nytes som aperitif eller som tilbehør i matretter.
Sorte oliven 60%, soltørket tomat 20%, extra virgin olivenolje, ansjos (ansjos, salt), kapers. Oppbevares i kjøleskap etter åpning, konsumeres innen 3 uker.
Tro mot sin tradisjon og sin know-how for kulinariske kreasjoner, Oliviers&Co. ønsket å hedre olivenpastaen ved å be gode kokker om å tolke oppskriftene på nytt. Resultatet er en enestående kolleksjon laget i Provence rundt enkle produkter og spesielt oliven! Matlaging i en gryte avslører den autentiske karakteren til olivenene, som deretter tilberedes rundt en nøkkelingrediens: basilikum, tomat, sitron, fiken, pistasj... Det er ofte de mest grunnleggende ingrediensene som best avslører genialiteten til gode kokker!