OLIVIERS & CO produsent
Château Virant Olivenolje - Frankrike (2023)
- Ekstra virgin olivenolje, oliven høstet for hånd og presset innen 24 timer
- En myk og behagelig AOP fra Aix-en-Provence
- En perfekt balansert olivenolje med fruktige toner
Et unikt landskap, jordsmonn, klima og en unik kunnskap.
Denne perfekt balanserte olivenoljen, myk og kremaktig på samme tid, er preget av Aglandau-oliven og Salonenque-olivenens rundhet.
Denne AOP Aix-en-Provence olivenoljen, som utelukkende produseres fra lundene på eiendommen Chateau virant, vil gi deg et provençalsk hint til matlagingen din.
Denne olivenoljen har en blekgrønn farge med gylne refleksjoner og du vil kjenne aromaer av bakt eple og smør, I nese og gane.
Den mest prisbelønte av de franske olivenoljene!
Grillet rød multe, bakt aubergine, carpaccio av kalvekjøtt, ferskensalat
Navn: Chateau Virant ekstra virgin olivenolje
Netto mengde: 500 ml
Opprinnelse: Frankrike
Ingredienser: Oliven: 50 % Aglandau, 50 % Salonenque
Spesielle lagringsforhold: Oppbevares beskyttet mot varme og lys.

Lundens møller, Christine Cheylan, har blitt en referanse når det gjelder fransk olivendyrking! Under hennes kyndige hender frigjør olivenene alle sine aromaer og skaper en enestående olje. Den vil glede alle som elsker balanserte olivenoljer.
Disse olivenoljene produseres utelukkende fra Chateau Virants olivenlunder og vil glede kjennere av nyanserte oljer.
Disse olivenlundene, som er klassifisert i AOP-området i Aix-en-Provence, har blitt dyrket på en bærekraftig måte. Kjerner og skall fra oliven som blir igjen etter oljeutvinningen, spres på jordene for å gjødsle oliventrærne. Håndplukkede oliven presses innen 12 timer etter innhøsting.