Gourmet-trilogien: mandler overtrukket med sjokolade 200g
- Produsert i hjertet av Provence
- En hel mandel overtrukket med sjokolade og smaksatt med diverse smaker for å levere flere smaksopplevelser
- Med førsteklasses ingredienser: Honning fra Provence (PGI), rosmarin fra Provence og olivenolje fra Aix
Et eksepsjonelt sortiment med påskens farger og smaker fra Provence og Garrigue:
mandler i melkesjokolade med rosmarin, mandler i hvit sjokolade med olivenolje, mandler i hvit sjokolade med honning fra Provence.
Som tilbehør til kaffen eller som dessert etter et måltid.
Navn: Sjokoladebelagte mandler
Netto mengde: 200g
Opprinnelse: Frankrike
Ingredienser:
Mandelhjerte overtrukket med hvit sjokolade og olivenolje, smaksatt med olivenolje
Hvit sjokolade 64 % (sukker, kakaosmør, helmelkspulver, emulgator: lecitin (SOYA), naturlig vaniljearoma), mandel 32 %, overflatebehandlingsmidler: gummi arabicum, skjellakk; sukker, glukosesirup, olivenolje AOP Aix en Provence (0,8 %), aroma, konsentrater (saflor, sitron, eple, spirulina).
Mandelhjerte overtrukket med hvit sjokolade og honning
Hvit sjokolade 64 % (sukker, kakaosmør, MELKEpulver, emulgator: lecitin (SOYA), naturlig vaniljesmak), ALMANDEL 32 %, PGI Provence-honning (1,5 %), overtrekksmidler: gummi arabicum, skjellakk; sukker, glukosesirup, naturlig smak.
Mandel overtrukket med melkesjokolade - med rosmarinsmak
MELKSjokolade 65 % (kakao min. 33 %) (sukker, kakaosmør, helmelkspulver, kakaopasta, emulgator: lecitin (SOYA), naturlig vaniljearoma), ALMANDEL 32 %, overtrekk: gummi arabicum, skjellakk; sukker, rosmarin.
Spesielle oppbevaringsbetingelser: Oppbevares beskyttet mot varme og fuktighet.
En liten pose på 200 g med Provence-oliven i mørk og hvit sjokolade!
De deilige, runde og smakfulle, lett ristede mandlene fra Provence er laget med to deilige sjokolader: en svart fra Ecuador og en hvit, ekte konsentrat av naturlig farget kakaosmør, uten smakstilsetninger eller konserveringsmidler. I respekt for sjokoladens etikk. Merknad til amatører!