Frankrike

Gourmet-trilogien: mandler overtrukket med sjokolade 200g

  • Produsert i hjertet av Provence
  • En hel mandel overtrukket med sjokolade og smaksatt med diverse smaker for å levere flere smaksopplevelser
  • Med førsteklasses ingredienser: Honning fra Provence (PGI), rosmarin fra Provence og olivenolje fra Aix
kr 159,00
Item code:
PWEB00258
EAN code:
3547130107850
Contenance:
150 g

Et eksepsjonelt sortiment med påskens farger og smaker fra Provence og Garrigue:
mandler i melkesjokolade med rosmarin, mandler i hvit sjokolade med olivenolje, mandler i hvit sjokolade med honning fra Provence.

Som tilbehør til kaffen eller som dessert etter et måltid.

Navn: Sjokoladebelagte mandler

Netto mengde: 200g

Opprinnelse: Frankrike

Ingredienser:

Mandelhjerte overtrukket med hvit sjokolade og olivenolje, smaksatt med olivenolje

Hvit sjokolade 64 % (sukker, kakaosmør, helmelkspulver, emulgator: lecitin (SOYA), naturlig vaniljearoma), mandel 32 %, overflatebehandlingsmidler: gummi arabicum, skjellakk; sukker, glukosesirup, olivenolje AOP Aix en Provence (0,8 %), aroma, konsentrater (saflor, sitron, eple, spirulina).

Mandelhjerte overtrukket med hvit sjokolade og honning

Hvit sjokolade 64 % (sukker, kakaosmør, MELKEpulver, emulgator: lecitin (SOYA), naturlig vaniljesmak), ALMANDEL 32 %, PGI Provence-honning (1,5 %), overtrekksmidler: gummi arabicum, skjellakk; sukker, glukosesirup, naturlig smak.

Mandel overtrukket med melkesjokolade - med rosmarinsmak

MELKSjokolade 65 % (kakao min. 33 %) (sukker, kakaosmør, helmelkspulver, kakaopasta, emulgator: lecitin (SOYA), naturlig vaniljearoma), ALMANDEL 32 %, overtrekk: gummi arabicum, skjellakk; sukker, rosmarin.

Spesielle oppbevaringsbetingelser: Oppbevares beskyttet mot varme og fuktighet.

nutrition

En liten pose på 200 g med Provence-oliven i mørk og hvit sjokolade!

De deilige, runde og smakfulle, lett ristede mandlene fra Provence er laget med to deilige  sjokolader: en svart fra Ecuador og en hvit, ekte konsentrat av naturlig farget kakaosmør, uten smakstilsetninger eller konserveringsmidler. I respekt for sjokoladens etikk. Merknad til amatører! 

 

Du vil også kanskje like