Frankrike

PROVENCALSK NOUGAT - 10stk

  • Produsert i hjertet av Provence
  • Den mykeste av alle hvite nougater, med en svært utpreget honningsmak
  • Den er full av sollys og rik på knasende mandler og lavendelhonning fra Provence (30 %)
kr 109,00
Item code:
PWEB00259
EAN code:
3547130107867
Contenance:
150 g

Den mykeste, hvite nougaten med en veldig utpreget honningsmak

Denne myke nougaten er laget i Provence, den er full av solskinn og rik på knasende mandler og lavendelhonning fra Provence (30 %).

Fersk frukt: Jordbær, bringebær eller kiwiskiver gir et friskt preg og kontrast til nougatens søte smaker.

Vaniljeis: Kombinasjonen av knasende og kremet tekstur er herlig.

Tørket frukt: Valnøtter, mandler eller hasselnøtter kan serveres sammen med nougat for å tilføre en knasende dimensjon og komplementær smak.

Ost: Ost, spesielt mild geitost eller blåmuggost, kan være et overraskende alternativ. Kombinasjonen av den søte nougaten og den salte osten skaper en unik smaksbalanse.

Kaffe eller te: Kaffe kan stå i kontrast til nougatens sødme, mens te kan utfylle nougaten med subtile smaker.

Varm sjokolade: Hvis du velger varm sjokolade, bør du sørge for at den er av høy kvalitet. Du kan også tilsette en klype kanel eller kakaopulver for å forsterke smakene.

Navn: Provençalsk nougat 

Netto mengde: 10 stk inkludert i pakken

Opprinnelse: Produkt fra Frankrike

Ingredienser: Mandler, lavendelhonning fra Provence, sukker, eggehvite, glukosesirup (hvetegarantert glutenfri), matosbrød (potetstivelse, vann), naturlig vaniljeekstrakt.

Spesielle oppbevaringsbetingelser: Oppbevares beskyttet mot varme og fuktighet.

nutrition

Provençalsk nougat, også kjent som "nougat de Montélimar", er en tradisjonell konfekt som stammer fra Provence-regionen i Frankrike, fra byen Montélimar for å være helt nøyaktig. Den er kjent for sin myke konsistens, søte smak og knasende nøtter. Her er litt mer informasjon om provençalsk nougat:

Grunnleggende ingredienser: Provençalsk nougat består hovedsakelig av tre grunnleggende ingredienser: honning, mandler (eller noen ganger hasselnøtter) og eggehvite. Disse ingrediensene kokes sammen til en nougatmasse.

Nougatsorter: Det finnes to typer provençalsk nougat: hvit nougat (myk nougat) og svart nougat (hard nougat). Hvit nougat er den vanligste varianten og er myk, mens svart nougat er tettere og sprøere.

Smaker og aromaer: Nougat kan smaksettes med ingredienser som vanilje, lavendel, appelsin eller rose. Lavendel er spesielt populært i Provence-regionen.

Håndverksmessig produksjon: Tradisjonelt er nougat håndlaget av konditorer. Tilberedningsprosessen krever presisjon fordi blandingen av honning og eggehvite må kokes ved en bestemt temperatur for å oppnå riktig konsistens.

Du vil også kanskje like