Appelsin og granateple julesalat

Appelsin og granateple julesalat
20 min 6 gjester lett

om denne oppskriften

En lett, fruktig salatoppskrift full av vitaminer som holder deg på topp om vinteren!

ingredienser

Hos Oliviers&Co

Basilikum og sitron olivenolje (4ss)

Gusto Intenso balsamicoeddik (1ss)

Skogsbæreddik (1ss)

Fikentapenade (1ss)

På markedet

5-6 appelsiner

1 rødløk

2 røde endivier

1 granateple

Tilberedning

Skjær rødløken i tynne skiver med en mandolin (evt tynne skiver).

Åpne granateplet og samle kjernene i en bolle.

Skrell de rå appelsinene og skjær dem i skiver, legg dem på endivebladene fordelt på seks tallerkener, tilsett løk og granateplekjerner. I en bolle blander du granateplejuice, tapenaden, skogsbæreddiken, balsamicoeddiken, basilikum- og sitronoljen, salt og pepper. Hell så over hver porsjon.

Serveres avkjølt.

Bon appétit!