om denne oppskriften
For en garantert "wow"-effekt kan du prøve denne dessertoppskriften, en guddommelig deilig vri på en klassiker!
ingredienser
Hos Oliviers&Co
2 ss. hasselnøttkrem
2 ss. sjokolade- og hasselnøttkrem
1 ss. ts skogsbæreddik
På markedet
4 eggehviter
250 g sukker
1/2 ts. pulverkaffe
2 ss. maisstivelse
1 klype salt
½ l kremfløte
Noen få ristede hasselnøtter
Tilberedning
Forvarm ovnen til 180°.
Pisk eggehvitene med saltet, tilsett sukkeret i tre omganger uten å slutte å vispe hver gang. Rør maisstivelsen med pulverkaffen som er oppløst i skogsbæreddiken.
Legg bakepapir på en stekeplate og legg på 6 marengskupler. Senk temperaturen til 150° og stek i 1 time; skru av ovnen og la marengsen avkjøles med døren på gløtt.
Pisk kremfløten og fordel den i 2 boller.
Tilsett så hasselnøttkrem i den ene og sjokoladehasselnøttkrem i den andre. Legg kremen lagvis på hver på pavlovaene. Serveres med et dryss av ristede hasselnøtter.