Pavlova med hasselnøttkrem

Pavlova med hasselnøttkrem
95 min 6 gjester Moderat

om denne oppskriften

For en garantert "wow"-effekt kan du prøve denne dessertoppskriften, en guddommelig deilig vri på en klassiker!

ingredienser

Hos Oliviers&Co

2 ss. hasselnøttkrem

2 ss. sjokolade- og hasselnøttkrem

1 ss. ts skogsbæreddik

På markedet

4 eggehviter

250 g sukker

1/2 ts. pulverkaffe

2 ss. maisstivelse

1 klype salt

½ l kremfløte

Noen få ristede hasselnøtter

Tilberedning

Forvarm ovnen til 180°.

Pisk eggehvitene med saltet, tilsett sukkeret i tre omganger uten å slutte å vispe hver gang. Rør maisstivelsen med pulverkaffen som er oppløst i skogsbæreddiken.

Legg bakepapir på en stekeplate og legg på 6 marengskupler. Senk temperaturen til 150° og stek i 1 time; skru av ovnen og la marengsen avkjøles med døren på gløtt.

Pisk kremfløten og fordel den i 2 boller.

Tilsett så hasselnøttkrem i den ene og sjokoladehasselnøttkrem i den andre. Legg kremen lagvis på hver på pavlovaene. Serveres med et dryss av ristede hasselnøtter.