Bringebær iskremsandwich

Bringebær iskremsandwich
45 min 2 gjester Moderat

om denne oppskriften

En søt iskremsandwichoppskrift med bringebær, sitronkrem og kanel.

ingredienser

Hos Oliviers&Co
1 ts sitronkrem
Bringebæreddik

På markedet
1/2 kopp mel
1 egg
1 pinne halvsaltet smør, mykgjort
1 kopp rørsukker
1 ts. naturlig vaniljeekstrakt, flytende
1 ts. natron
1 kopp havregryn
2 klyper kanel
1/2 kopp friske bringebær
1 kule iskrem

Tilberedning

Bland sukker og egg i bollen til en kjøkkenmaskin. I en separat bolle kombinerer du mel, havre, natron, kanel og vanilje. Hell blandingen i bollen til kjøkkenmaskinen i tre omganger, og pisk hele tiden.
Tilsett det mykgjorte smøret og prosess til det er glatt. La stå i 30 minutter på et kjølig sted, innpakket i plastfolie.

Forvarm ovnen til 175 °C. Form deigen til kuler og legg dem på et stekebrett med bakepapir med ca. 3 til 5 cm mellomrom. Stek i 10 minutter, de skal fortsatt være myke å ta på.

Ta ut av ovnen og legg dem forsiktig med en slikkepott på en rist for å avkjøles.

Knus bringebærene lett og bland med iskremen.

Legg 1 ss sitronkrem og 1 ss iskrem, dryppet med bringebæreddik, mellom 2 kjeks, og trykk godt ned.

Nyt umiddelbart eller legg i fryseren og ta ut 10 minutter før servering.