hjemmelaget aperitif olivenoljekjeks

hjemmelaget aperitif olivenoljekjeks
30 min 4 gjester lett

om denne oppskriften

ingredienser

Hos Oliviers&Co

1 glass sort eller grønn tapenade 

0,6 dl gresk hverdagsolje 

På nettbutikk

250 g mel

5 g fingersalt

0,8 dl tørr hvitvin

1 toppet ss fennikelfrø

Tilberedning

Miks salt med vin.

Sett det til siden mens saltet løses opp.

Elt sammen mel, olje, “saltet” vin and fennikelfrø.

La hvile i 20 min. i romtemperatur.• Forvarm ovnen til 200°C.

Rull pølser av ca 30 g av deigen, 5 mm tykke.

Form dem til ringer ved å snurre dem rundt pekefingeren din og knytt (som en skolisse).

Legg kjeksene på et stekebrett dekket med stekepapir og stek i 30 min. til de er gyldenbrune.

Serveres med din valgte tapenade.